Cunoscut jurnalist de dreapta: Pas cu pas, Klaus Iohannis va sta în matca constituţională...dar la Sibiu!

Cunoscut jurnalist de dreapta: Pas cu pas, Klaus Iohannis va sta în matca constituţională...dar la Sibiu!

Cunoscut jurnalist de dreapta: Pas cu pas, Klaus Iohannis va sta în matca constituţională....dar la Sibiu! „E de neînţeles de ce preşedintele nu a sesizat din timp util Comisia de la Veneţia, aşa cum i-a cerut-o Forumul Judecătorilor. A făcut-o prea târziu.”, mai scrie Alex Costache după ce președintele a semnat și cea de-a doua lege pe Justiție măcelărită de PSD/ALDE.

Ce a scris Alex Costache pe Facebook:

„Preşedintele a promulgat şi cea de-a doua lege a Justiţiei modificată de Coaliţia de la Putere. Legea, împotriva căreia a ieşit lumea în stradă, împinge şi mai mult Justiţia sub controlul actualei Puteri.

E de neînţeles de ce preşedintele nu a sesizat din timp util Comisia de la Veneţia, aşa cum i-a cerut-o Forumul Judecătorilor. A făcut-o prea târziu. Prin urmare, CV s-a pronunţat asupra modificărilor într-un raport din iulie, însă acesta a fost unul preliminar. Raportul final al CV, obligatoriu (potrivit fostului preşedinte al CCR, Augustin Zegrean) va fi gata abia în a doua jumătate a lui octombrie. Când va fi venit raportul obligatoriu, cele 3 legi vor fi însă deja promulgate!

E de neînţeles şi de ce preşedintele nu a mai făcut referendum pe Justiţie aşa cum a lăsat să se înţeleagă la un moment dat.

Pas cu pas, Klaus Iohannis va sta în matca constituţională....dar la Sibiu!”Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Băăăă! / Avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și pe Michael Jackson, cooptată în „echipa globală” de apărători ai fraților Andrew și Tristan Tate

4 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate

5 Ce dramă a provocat un vibrator în familia unui zugrav din Prahova