Cunoscut jurnalist de dreapta: Pas cu pas, Klaus Iohannis va sta în matca constituţională...dar la Sibiu!

Cunoscut jurnalist de dreapta: Pas cu pas, Klaus Iohannis va sta în matca constituţională...dar la Sibiu!

Cunoscut jurnalist de dreapta: Pas cu pas, Klaus Iohannis va sta în matca constituţională....dar la Sibiu! „E de neînţeles de ce preşedintele nu a sesizat din timp util Comisia de la Veneţia, aşa cum i-a cerut-o Forumul Judecătorilor. A făcut-o prea târziu.”, mai scrie Alex Costache după ce președintele a semnat și cea de-a doua lege pe Justiție măcelărită de PSD/ALDE.

Ce a scris Alex Costache pe Facebook:

„Preşedintele a promulgat şi cea de-a doua lege a Justiţiei modificată de Coaliţia de la Putere. Legea, împotriva căreia a ieşit lumea în stradă, împinge şi mai mult Justiţia sub controlul actualei Puteri.

E de neînţeles de ce preşedintele nu a sesizat din timp util Comisia de la Veneţia, aşa cum i-a cerut-o Forumul Judecătorilor. A făcut-o prea târziu. Prin urmare, CV s-a pronunţat asupra modificărilor într-un raport din iulie, însă acesta a fost unul preliminar. Raportul final al CV, obligatoriu (potrivit fostului preşedinte al CCR, Augustin Zegrean) va fi gata abia în a doua jumătate a lui octombrie. Când va fi venit raportul obligatoriu, cele 3 legi vor fi însă deja promulgate!

E de neînţeles şi de ce preşedintele nu a mai făcut referendum pe Justiţie aşa cum a lăsat să se înţeleagă la un moment dat.

Pas cu pas, Klaus Iohannis va sta în matca constituţională....dar la Sibiu!”Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 VIDEO „Viitorul” României...

4 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

5 Așa o fi?