CUTREMUR în Coaliție! ALDE amenință că NU votează Guvernul! Întâlnire de URGENȚĂ Dragnea-Tăriceanu!

CUTREMUR în Coaliție! ALDE amenință că NU votează Guvernul! Întâlnire de URGENȚĂ Dragnea-Tăriceanu!

Risc Seismic

Tensiuni majore în Coaliţia PSD-ALDE, după modificarea programului de guvernare, în domeniul măsurilor fiscal-bugetare. ALDE amenință că nu votează Guvernul!

Potrivit unor surse din coaliţie, reprezentanţii ALDE au fost foarte deranjaţi de amânarea scăderii TVA, dar mai ales de modificarea sistemului de impozitare a companiilor. Astfel, PSD nu s-ar fi consultat cu ALDE înainte să anunţe că impozitul pe profit va fi înlocuit cu un impozit pe venit, progresiv. Se renunţă astfel la cota unică de impozitare de 16%.

Potrivit surselor menţionate, fostul ministru Daniel Chiţoiu s-a revoltat la vederea documentului dat publicităţii în ziua învestirii Guvernului. La această oră, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au o discuţie pe această temă. În comisia de specialitate, deputatul ALDE Varujan Vosganian s-a abţinut la votul pentur avizul dat noului ministru de Finanţe, Ionuţ Mişa.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”