CUTREMUR în PSD! Dragnea declanșează atacul la Firea! O lasă fără viceprimar și fără majoritate!

CUTREMUR în PSD! Dragnea declanșează atacul la Firea! O lasă fără viceprimar și fără majoritate! Războiul din interiorul PSD se reaprinde, de data aceasta cu o forță mult mai mare decât la finalul anului 2018. Conform informațiilor intrate în posesia Comisarul.ro, în CEX-ul de la București se va cere retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea și omul care a intrat într-un război total cu Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.

”Având în vedere pozițiile publice cât şi atitudinea jignitoare manifestată în mod repetat de domnul Bădulescu Aurelian, prin încălcarea statutului PSD Art. 30, solicit retragerea sprijinului politic pentru funcția de viceprimar al municipiului Bucureşti, sancțiune prevăzută în statut la art. 31 aliniatul 3.

Biroul Permanent al Municipiului București va analiza propunerile organizațiilor de sector și va nominaliza, în cel mai scurt timp, candidatul pentru funcția de viceprimar al municipiului București”, se arată în documentul PSD trimis spre aprobare aprobarea Comitetului Executiv al PSD București.

Totodată, în ședința CEX-ului PSD se va cere avansarea în funcție pentru Orlando Culea, un apropiat al echipei Liviu Dragnea-Codrin Ștefănescu. Acesta este propus pentru funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din București. Orlando Culea este în război declarat cu Gabriela Firea și Aurelian Bădulescu, războiul lor fiind unul de notorietate.

Mutările pregătite la nivelul PSD București vor da naștere unui război de proporții în Capitală. Gabriela Firea riscă să-și piardă omul de bază, asta la scurt timp după ce a pierdut funcția de președinte interimar la PSD București, dar și prefectul de la Capitală, Speranța Cliseru, un om foarte apropiat. Ulterior, prefect al Capitalei a fost numit Stana Sever Romulus, fost consilier al lui Gabriel Mutu.

Dacă Liviu Dragnea va reuși să se impună, atunci are șanse mari să controleze majoritatea în Primăria Capitalei.

 
 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația