CUTREMUR în PSD! Moțiunea are doar 222 de SEMĂTURI! Dragnea ceruse „MINIM” 240!

CUTREMUR în PSD! Moțiunea are doar 222 de SEMĂTURI! Dragnea ceruse „MINIM” 240!

Risc Seismic

E dezastru în PSD! Iar Dragnea este turbat! Haita a adunat doar 222 de semnături deși Dragnea dăduse orid ca pe moțiune să fie, cităm: „Minim 240 de semnături, ca să dăm un semnal puternic”!

Pentru a trece, moțiunea ar trebui să întrunească 233 de voturi! Se întâmplă lucruri, nu-i așa?

Și sunt 222 cu ăla, Octavian Goga, cumpărat de la PMP! „PSD e într-un proces de cumpărare de parlamentari. 20 de parlamentari au fost contactaţi. Li s-au oferit contracte pentru firme, multe. Au trecut textul cu o singură pierdere. Domnul Goga. I s-au promis funcţii pentru soţie”, a declarat Băsescu în direct la România TV.

In aceasta seara, parlamentarii PSD si ALDE si lideri ai celor doua partide vor fi băgați în cantonament la RIN, hotelul fraților Negoiță, pentru a discuta strategia de la votarea motiunii de cenzura contra Guvernului Grindeanu, au declarat pentru Comisarul.ro surse politice.

Situatia este extrem de incordata in PSD, avand in vedere ca e nevoie de 233 de voturi pentru ca motiunea sa treaca. Motiunea prezentata duminica in Parlament a fost semnata de 222 de parlamentari, dar Liviu Dragnea a declarat ca toti cei care nu au semnat-o sunt „absenti motivati”.




Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...