CUTREMUR în SIE! Ziarist PLĂTIT cu 8000 de EURO pe lună și un posibil SCANDAL SEXUAL! Amănunte INCENDIARE!

CUTREMUR în SIE! Ziarist PLĂTIT cu 8000 de EURO pe lună și un posibil SCANDAL SEXUAL! Amănunte INCENDIARE!

Este gata sa „explodeze” in orice moment o serie de dezvaluiri cu privire la existenta unor agenti de influenta ai SIE, infiltrati de catre serviciul secret condus de Mihai Razvan Ungureanu in special in presa, societatea civila si in randurile formatorilor de opinie. Iata ca „razboiul serviciilor” intra intr-o noua faza, de aceasta data cei care au trecut de „tururile preliminarii” urmand sa joace de-a dreptul in „Liga Campionilor”. Si, cu toate ca in ultima vreme, mai ales dupa ce Klaus Iohannis a trebuit sa inghita arogantele lui Mihai Razvan Ungureanu, se parea ca Serviciul de Informatii Externe se afla din nou pe cai mari, este posibil ca situatia sa se schimbe radical. 

Pentru ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, este gata sa „explodeze” in orice moment o serie de dezvaluiri cu privire la existenta unor agenti de influenta ai SIE, infiltrati de catre serviciul secret condus de Mihai Razvan Ungureanu in special in presa, societatea civila si in randurile formatorilor de opinie. Iar daca planul va fi pus in actiune, cei care considera ca s-ar fi saturat de „fariseismul” serviciului lui MRU sustin ca odata cu aceste „identificari” vor iesi la iveala si fapte uluitoare. Cum ar fi, ca sa dam un singur exemplu, recompensarea unui cunoscut jurnalist aflat pe statul de plata al SIE cu nu mai putin de 8.000 de euro lunar!

Falsa divizie anticoruptie

Probabil incurajati si de „experimentul Turcescu”, caz care a dovedit ca in Romania zilelor noastre chiar ca orice este posibil, oamenii de la conducerea Serviciului de Informatii Externe s-au gandit probabil sa contrabalanseze ofensiva declansata de „binom” prin crearea unei proprii divizii anticoruptie. Care insa, neavand parghiile legale pentru a-si exercita activitatea, s-a specializat in ceea ce stiu mai bine oamenii lui Mihai Razvan Ungureanu, si anume jocurile de culise. Astfel ca, dupa cum se vehiculeaza tot mai intens in sistem, deja „opinia publica” este impanzita cu agenti de influenta ai SIE, multi dintre acestia transferati direct de pe „feudele” financiare ale unor miliardari care, la randul lor, erau cunoscuti de multa vreme ca fiind „casierii”  respectivului serviciu secret. Si care, bine coordonati, au reusit sa faca o treaba excelenta prin demararea unor complexe operatiuni de tip „troll”.

„Tinte” pentru ambasade

Astfel ca, atat prin luarea lor de pozitii publice, dar mai ales prin penetrarea anturajelor unor inalti diplomati ai celor mai importante ambasade occidentale, agentii de influenta ar fi reusit sa bage „in catarea” acestora niste „tinte” reprezentate de nume grele ale politicii, guvernarii, mediului de afaceri sau chiar din interiorul sistemului. „Tinte” extrem de importante, ce-i drept, dar asupra carora acum nimeni nu ar baga mana in foc ca nu pot fi unele „false”. Practic, exista suspiciuni ca misiunea agentilor acoperiti ai SIE ar fi constat tocmai in „anihilarea” unor personaje care n-au facut jocurile serviciului sau chiar ii puneau bete in roate prin transformarea acestora in „persoane nefrecventabile”, in principal pe motive de coruptie sau de  moralitate , de catre personalul diplomatic aflat la post la Bucuresti. Ceea ce, in Romania zilelor noastre, echivaleaza pur si simplu cu „sinuciderea” politica sau profesionala. Iar dupa cum sustin sursele noastre, supuse acestui tip de intoxicari ar fi fost inclusiv ambasade importante precum cele ale Frantei si Statelor Unite ale Americii.

Scandal sexual

Insa si mai interesant este faptul ca, intr-o anumita situatie cel putin, totul poate lua cu totul alte turnuri, putandu-se vorbi chiar de un adevarat „SEXGATE”, din cauza legaturilor personale dintre „partea romana”, banuita acum ca ar lucra pentru SIE si un diplomat strain. Dar cum aceste „picanterii” nu au decat rolul de a alimenta „valvataia” viitorului scandal, mult mai important este poate de precizat ca „tintele” politice de pana acum, aruncate precum „talerele” in bataia pustii de catre  cei de la SIE, nu doar ca nu au protestat, dar se pare ca ar fi si inteles pe deplin mesajele subliminale primite. Si au facut in cele din urma pasul inapoi, chiar daca nu le-a fost pe plac, facand-o cu greu. Asa ca, pana la urma, aproape ca operatiunea SIE poate fi privita ca o normala actiune secreta de asanare a societatii civile, daca nu ar ramane marea intrebare care ii framanta pe multi altii : de ce se implica atat de mult un serviciu de informatii externe in „ciorba interna”? Iar singurul raspuns care le vine in minte celor care cunosc aceste jocuri subterane este ca, in acest mod, SIE nu ar incerca decat sa-si protejeze proprii oameni, stiut fiind faptul ca apararea cea mai buna ramane tot atacul.

La bal sau la spital

Insa „marea demascare” a agentilor de influenta ai SIE sau cel putin a unei anumite parti a acestora ar putea arunca in aer nu doar serviciul condus de catre Mihai Razvan Ungureanu. Pentru ca atunci ar fi de asteptat ca, fie doar si pentru a simti gustul razbunarii, cei de la SIE sa devoaleze la randul lor „pepiniera de cadre” a altor structuri, formandu-se astfel o „spirala” care  pare gandita de catre cei de la FSB-ul rusesc. Asa ca este foarte posibil ca si dupa ce i se va „arata pisica”, SIE sa respecte regulile jocului si sa-si retraga oamenii de pe micile ecrane. De unde vor pleca insa cu buzunarele pline. Pai e bine, domnu’ MRU…?   Cătălin TACHE/National

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

2 China profită de slăbiciunea Rusiei și urmărește un nou obiectiv. Kremlinul este neputincios

3 VIDEO „O soluție foarte ieftină” / Încălzirea globală poate fi inversată prin reînghețarea polilor

4 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene

5 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”