CUTREMUR în tabăra Dragnea! Vor să AMÂNE moțiunea pentru săptămâna viitoare! Ca să cumpere parlamentari de la PNL și PMP!

CUTREMUR în tabăra Dragnea! Vor să AMÂNE moțiunea pentru săptămâna viitoare! Ca să cumpere parlamentari de la PNL și PMP!

Liviu Dragnea si PSD ar putea amana votul la motiunea de cenzura pentru saptamana viitoare, in loc de maine, au declarat pentru HotNews.ro surse din PSD. Practic, miercuri ar urma sa fie dezbatuta motiunea, dar votul ar urma sa fie programat saptamana viitoare. Motivul? PSD are nevoie sa castige timp pentru negocieri cu parlamentari PNL si PMP, dat fiind ca acordul cu UDMR e in pericol. O decizie finala ar urma sa fie luata azi.

Liviu Dragnea stie ca nu se poate baza pe toti parlamentarii PSD si ALDE, cativa fiind in mod clar de partea lui Grindeanu. In aceste conditii, ca sa fie sigur ca motiunea de cenzura trece, ar mai avea nevoie de voturi de la membri PNL si PMP.

Amanarea votului ar fi perfect legala. Constitutia Romaniei (Art. 113) prevede ca "Moţiunea de cenzură se dezbate după 3 zile de la data când a fost prezentată în şedinţa comună a celor două Camere", fara a da insa un termen pentru votarea motiunii.

12.09 „Nu se mai pune problema ca parlamentarii UDMR să voteze moțiunea de cenzură alături de PSD”, a spus senatorul Tanczos Barna.

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, spune că va fi reanalizat protocolul de colaborare dintre Uniune și PSD-ALDE.

 Vom reveni cu amanunte

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Statul rămâne cu o gaură de 90 de milioane de euro după falimentul combinatului de îngrășăminte Chemgas Sloboz…

2 Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

3 Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului? / Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștri…

4 Trimis la dezalcoolizare? / Maior va fi ambasadorul României la Aman, în Iordania

5 Prostul proștilor! Sică Dumitrescu s-a îndrăgostit de o polițistă sub acoperire și i-a dezvăluit că vinde coca…