CUTREMUR în tabăra Dragnea! Vor să AMÂNE moțiunea pentru săptămâna viitoare! Ca să cumpere parlamentari de la PNL și PMP!

CUTREMUR în tabăra Dragnea! Vor să AMÂNE moțiunea pentru săptămâna viitoare! Ca să cumpere parlamentari de la PNL și PMP!

Risc Seismic

Liviu Dragnea si PSD ar putea amana votul la motiunea de cenzura pentru saptamana viitoare, in loc de maine, au declarat pentru HotNews.ro  surse din PSD. Practic, miercuri ar urma sa fie dezbatuta motiunea, dar votul ar urma sa fie programat saptamana viitoare. Motivul? PSD are nevoie sa castige timp pentru negocieri cu parlamentari PNL si PMP, dat fiind ca acordul cu UDMR e in pericol. O decizie finala ar urma sa fie luata azi.

Liviu Dragnea stie ca nu se poate baza pe toti parlamentarii PSD si ALDE, cativa fiind in mod clar de partea lui Grindeanu. In aceste conditii, ca sa fie sigur ca motiunea de cenzura trece, ar mai avea nevoie de voturi de la membri PNL si PMP.

Amanarea votului ar fi perfect legala. Constitutia Romaniei (Art. 113) prevede ca "Moţiunea de cenzură se dezbate după 3 zile de la data când a fost prezentată în şedinţa comună a celor două Camere", fara a da insa un termen pentru votarea motiunii.

12.09 „Nu se mai pune problema ca parlamentarii UDMR să voteze moțiunea de cenzură alături de PSD”, a spus senatorul Tanczos Barna.

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, spune că va fi reanalizat protocolul de colaborare dintre Uniune și PSD-ALDE.

 Vom reveni cu amanunte

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…