„Cutremur“ la Craiova: Neagoe, demis de Rotaru! Comunicatul clubului oltean

„Cutremur“ la Craiova: Neagoe, demis de Rotaru! Comunicatul clubului oltean

Risc Seismic

Fotbalul românesc e la pământ și din cauza oamenilor care sunt la putere. Adică, niște indivizi pentru care noțiuni precum planificare, strategie și răbdare sunt inexistente. Dovadă și ceea ce tocmai s-a întâmplat la Universitatea Craiova. Aici, după numai două etape din noul campionat, antrenorul Eugen Neagoe (55 de ani) a fost demis! Atenție: formația olteană a înregistrat o victorie, 2-0 cu Dinamo, și o remiză, 0-0 cu Oțelul Galați.

Eugen Neagoe și-a pierdut locul de muncă, imediat după startul Superligii. FOTO: Arhiva Adevărul

Așadar, Neagoe părăsește Craiova fără înfrângere în noua stagiune! Ceea ce denotă faptul că patronul Mihai Rotaru n-avea încredere în el și abia aștepta să-i desfacă înțelegerea. Surprinzător e că finanțatorul Craiovei n-a luat această decizie, după terminarea sezonului precedent. Pentru că, în acest caz, înlocuitorul lui Neagoe ar fi avut șansa de a pregăti echipa în pauza competițională. Acum, lotul Craiovei trebuie preluat din mers și, potrivit speculațiilor, în pole-position pentru postul de antrenor e Marius Șumudică (52 de ani), liber de contract.

Până să vedem cine va fi instalat pe banca Universității Craiova, clubul a confirmat, în mod oficial, plecarea lui Eugen Neagoe.

Universitatea Craiova și antrenorul Eugen Neagoe au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi dorim mult succes în continuare!“, a anunțat formația din Bănie. Instalat la Craiova, în ianuarie 2023, Neagoe a rezistat pe bancă în 20 de partide oficiale: 9 victorii, 5 remize și 6 înfrângeri, golaveraj: 27-20.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?