„Cutremur“ la Dinamo: Decizia tribunalului declanșează haosul. Consecințele unei situații teribile

„Cutremur“ la Dinamo: Decizia tribunalului declanșează haosul. Consecințele unei situații teribile

Risc Seismic

Dinamo se pregătește de primul meci oficial după revenirea în Superliga românească, luni (ora 21.30), cu Universitatea Craiova. Din păcate, la nivel administrativ, acționarii numai de acest meci n-au chef acum, când tocmai au primit o veste foarte proastă. Concret: astăzi, Tribunalul București a amânat aprobarea planului de reorganizare pentru data de 4 septembrie!

Fanii dinamoviști, în pragul disperării

Pentru o societate aflată în insolvență, cum e Dinamo în acest moment, acest plan e crucial pentru „supraviețuire“. Pe lângă faptul că el „topește“ datoriile cu aprobarea tribunalului, acest plan de reorganizare oferă și șansa achitării restanțelor care rămân, în mod eșalonat, după o grilă aprobată de judecătorul sindic.

Cum în cazul clubului Dinamo tocmai s-a decis amânarea planului propus de acționari, potrivit gsp.ro , datoriile existente trebuie să fie achitate conform vechiului plan. Iar aici apare o lovitură năucitoare pentru acționarii de la Red&White, Andrei Nicolescu și Eugen Voicu. Pentru că cei doi trebuie să facă rost de... 1,6 milioane de euro! Până pe 23 august, atunci când trebuie plătită următoarea tranșă de datorii.

În caz contrar, aprobarea planului de reorganizare, propus de acționarii dinamoviști, va avea șanse și mai mici, la termenul stabilit pentru 4 septembrie. Iar tot acest haos înseamnă că pericolul de faliment crește pentru roș-albi. Pentru că, atunci când planul de reorganizare e respins la o societate aflată în insolvență, această decizie înseamnă automat intrarea în faliment!

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?