CUTREMUR la vârful Antifraudei!

CUTREMUR la vârful Antifraudei!

Risc Seismic

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a decis înlocuirea lui Petre-Dragoș Voinescu de la conducerea Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Un fost șef de corp de control ar putea fi succesorul lui Voinescu.​

​Surse oficiale au declarat pentru Profit.ro  premierul Grindeanu a luat recent hotărârea înlocuirii șefului Antifraudei.

Potrivit unor surse politice, cele mai mari șanse să fie numit în locul lui Voinescu le are Gabriel Gheorghe, fost candidat din partea ALDE la ultimele alegeri parlamentare. Potrivit propriului CV, Gabriel Gheorghe a fost inspector în cadrul Gărzii Financiare, director al corpului de control al Ministerului Economiei, șeful Direcției Antifraudă – Anticorupție a Ministerului Economiei și vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.

Petre-Dragoș Voinescu a fost numit, în noiembrie anul trceut, prin detașare, în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și cu rolul de a coordona Direcția Generală Antifraudă Fiscală.

Postul de vicepreșdinte ANAF coordonator al Antifraudei Fiscale a rămas liber după ce Daniel Diaconescu și-a dat demisia ca urmare a acuzării sale de abuz în serviciu de către DNA în dosarul Murfatlar-Euroavipo.

Înaintea lui Diaconescu, vicepreședinte ANAF coordonator al Antifraudei a fost Romeo Nicolae. În septembrie anul trecut acesta a fost acuzat de DNA pentru trafic de influență și pus sub control judiciar.

​La începutul acestui an, Dragoș Doroș a demisionat din funcția de șef al ANAF, la conducerea Fiscului fiind numit Bogdan Stan.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…