CUTREMUR/Blejnar, „PUȘCULIȚA” PDL, va fi „EXECUTAT”! Amănunte INCENDIARE!

CUTREMUR/Blejnar, „PUȘCULIȚA” PDL, va fi „EXECUTAT”! Amănunte INCENDIARE!

Gata, a început, în sfârșit, executarea celui mai nociv personaj din Regimul Băsescu, după Elena Udrea, bineînțeles! Așa cum noi am anunțat deja, FBI lucrează! „Documente secrete ale fostei Gărzi Financiare”, intrate, cică, în posesia României Libere, dezvăluie un mecanism de corupție desfășurat prin taxe de protecție impuse comercianților din Ilfov de către înalți funcționari publici. Da, ce să vezi, este vorba despre Sorin Blejnar!

Documentele reprezintă un raport intern al Gărzii Financiare, din 2012, cu specificația privind drumul către instituțiile de anchetare a fiecărui caz de corupție în parte. Pe scurt, este vorba despre o organizație de tip mafiot formată din reprezentanți ai autorităților statului.

Conform documentelor, Sorin Blejnar, fostul preşedinte ANAF, împreună cu Robert  Rusu, fostul comisar-şef  al Gărzii Financiare Ilfov, Dragoş Rusu, fostul comisar general adjunct al Gărzii Financiare, şi mai multe persoane de etnie kurdă, au încheiat un acord de „colectare a banilor“ pentru zona București-Ilfov.

O parte din sumă mergea în zona politicului din România, iar o alta lua calea străinătăţii, potrivit „surselor” „României libere“.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

2 Medic român în Suedia / Am ajuns să invidiez România

3 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

4 Așa o fi?

5 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …