Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

CUTREMUR/Blejnar, „PUȘCULIȚA” PDL, va fi „EXECUTAT”! Amănunte INCENDIARE!

Gata, a început, în sfârșit, executarea celui mai nociv personaj din Regimul Băsescu, după Elena Udrea, bineînțeles! Așa cum noi am anunțat deja, FBI lucrează! „Documente secrete ale fostei Gărzi Financiare”, intrate, cică, în posesia României Libere, dezvăluie un mecanism de corupție desfășurat prin taxe de protecție impuse comercianților din Ilfov de către înalți funcționari publici. Da, ce să vezi, este vorba despre Sorin Blejnar!

Documentele reprezintă un raport intern al Gărzii Financiare, din 2012, cu specificația privind drumul către instituțiile de anchetare a fiecărui caz de corupție în parte. Pe scurt, este vorba despre o organizație de tip mafiot formată din reprezentanți ai autorităților statului.

Conform documentelor, Sorin Blejnar, fostul preşedinte ANAF, împreună cu Robert  Rusu, fostul comisar-şef  al Gărzii Financiare Ilfov, Dragoş Rusu, fostul comisar general adjunct al Gărzii Financiare, şi mai multe persoane de etnie kurdă, au încheiat un acord de „colectare a banilor“ pentru zona București-Ilfov.

O parte din sumă mergea în zona politicului din România, iar o alta lua calea străinătăţii, potrivit „surselor” „României libere“.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 HOPA! Ce bănuieli are Denise Rifai? „Haideți la baie, domnule Dragnea! Să vedem ce-mi arătați! O luăm și pe Ir…

2 ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte după gestul de jigodism al lui Dragnea: Mizeria asta umană vreți …

3 VIDEO Adevăratul sondaj despre Dragnea! Filmarea cu Infractorul și reporterul ProTV de la „România te iubesc” …

4 Câteva observații-CHEIE despre ce întâmplă acum în România! Propaganda PSD, manipulări din ce în ce mai dement…

5 Găuretul PSD lovește iar! Ne mirăm că nu avem autostrăzi dacă decizia o iau asemenea personaje? Asta este cons…

recomandări

Te ia DNA: Catalin Chereches

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea