CUTREMUR/Cam bâzâie MUSCA pe la Antena3 și Realitatea TV după anunțul DNA!

CUTREMUR/Cam bâzâie MUSCA pe la Antena3 și Realitatea TV după anunțul DNA!

Risc Seismic

Pe la două televiziuni bâzâie musca după ce DNA a emis comunicatul oficial. La Antena 3 se discută despre scăderea în sondaje a lui Iohannis și Cioloș. La Realitatea TV se discută despre salarii...

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală împotriva lui Ludovic Orban pentru folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, după ce acesta i-ar fi cerut unui om de afaceri să plătească 50.000 de euro la două televiziuni pentru a-i promova imaginea în campania electorală.

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, care candida din partea liberalilor la Primăria Capitalei, ar fi contactat în data de 1 martie un om de afaceri pe care îl cunoştea, cerându-i să-l sprijine financiar în campania electorală pentru alegerile locale.

“Ulterior, la data de 20 martie 2016, cu ocazia unei noi întrevederi, inculpatul Orban Ludovic i-a pretins omului de afaceri suma de 50.000 euro în numerar, cu precizarea că va trebui să remită banii unor persoane pe care le-a menţionat, cu funcţii de decizie în cadrul a două posturi de televiziune, pentru a fi promovată imaginea candidatului. Inculpatul Orban Ludovic a precizat că are nevoie de suma solicitată în aproximativ una – două săptămâni”, se arată într-un comunicat al DNA.

Potrivit DNA, omul de afaceri ar fi acceptat să plătească acestă sumă, având în vedere funcţia de conducere pe care Ludovic Orban o deţine în partid şi faptul că liberalul ar fi putut interveni în domeniile unde firma acestuia active.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Cuvintele sunt de prisos...