CUTREMUR/Cine CONDUCE România? Mihalache, de vineri până luni la prânz, Iohannis, de marți până joi după-amiază! Amănunte INCENDIARE!

CUTREMUR/Cine CONDUCE România? Mihalache, de vineri până luni la prânz, Iohannis, de marți până joi după-amiază! Amănunte INCENDIARE!

Risc Seismic

Prezența fără jenă a cuplului Dan Mihalache-Mihai Gâdea la Munchen, acum trei săptămâni, a scos ieri capul. Prin declarațiile halucinante ale președintelui Klaus Iohannis în favoarea afacerii pușcăriașului Dan Voiculescu. Lucru observat de toată lumea: în momentul când a ajuns la BCU Iohannis a căutat , precum mielul sfârcul țâței, microfonul pe care scria 3. Apoi a turuit textul cu pricina, pe care, iarăși s-a văzut, și noi putem confirma, că suntem specialiști, îl mai recitase de cel puțin două ori înainte. 

De ce am început cu aceste amănunte? Pentru că ele au legătură cu un personaj extrem de important, individul cu care, în mod nelegitim și ilegal, Klaus Iohannis împarte funcția de președinte, Dan Mihalache. 

De ce nu vorbește nimeni despre faptul că, începând de vinerea de la ora 10.00, președintele țării nu mai primește niciun fel de documente sau informări? Și că toate situațiile sunt soluționate de Dan Mihalache. De la corespondenții de presă de la Cotroceni, până la șefii serviciilor secrete, aceste lucruri sunt de notorietate. Practic, Mihalache e președinte de vineri de la prânz până luni la prânz, când ajunge Iohannis la Cotroceni. 

Dar acesta este doar un amănunt minor față de alte tâmpenii pe care le face Iohannis. Una dintre ele, o armată de piloși, copiii amicilor, rudelor acestora, pilele „Primei Doamne”, angajată cu toptanul în cele mai de-ți stă mintea în loc locuri. De la Cotroceni, unde l-a angajat pe băiatul unuia dintre oamenii lui de casă de la Sibiu, șeful de la canalizarea orașului, până la servicii secrete. Omul n-are nicio treabă. În week-end stătea la Sibiu ca pașa notând promisiuni, lunea, odată ajuns la Bucale, se punea, personal pe telefoane. Spunem că făcea asta pentru că acum inclusiv serviciul ăsta este prestat de Mihalache. Nu vă vine să credeți, nu? 

Tati, nici noi n-am crezut, la început... Așa cum n-am crezut că în ultimul concediu a fost urmărit de o echipă de-a lui Voiculescu. Până când nu l-am văzut pe Gâdea cu Mihalache. Și n-am auzit declarația de ieri. Fotografiile există. 

Ca și amantul de la Sibiu și amanta de la Chișinău. Dar despre astfel de amănunte extrem de sensibile, într-un material viitor...

Dark Father

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă