CUTREMUR/Cioloș le va da cu STATU-N CAP! Amănunte INCENDIARE despre o toamnă de FOC!

CUTREMUR/Cioloș le va da cu STATU-N CAP! Amănunte INCENDIARE despre o toamnă de FOC!

Risc Seismic

Dacian Cioloș, băiatul ăsta privit ca o dihanie ciudată, venită să le încurce temporar jocurile, de către rechinii politicii românești, nu este de capul lui! Iar acest lucru se va devoala la toamnă. Pentru că omu' nu stă degeaba! În timp ce tembeliziunile „LOR” aruncă zi de zi pe piață tot felul de petarde pentru a-i ține pe români prizonierii SISTEMULUI, Cioloș a purces la un lucru pe care nu l-a făcut nimeni în România ultimilor 27 de ani: evaluarea statului! A luat la puricat tot! De la ministere la agenții, de la regii ale statului la primării.

La 1 octombrie, spun sursele noastre, el va ști, în proporție de cel puțin 75 la sută, ce este bun și ce este putred cu acest stat, cu banii și resursele materiale și umane. Va fi prima dată când cineva va pune pe masă cifre din teren, nu estimări, nu prognozări, nu minciuni electorale. Să nu mai vorbim că de luni bune, și procesul este continuu, tot ce se depistează ilegal în „sistem” este „raportat” la Parchetul General, DIICOT și DNA! Mai mult, odată cu venirea lui Cioloș, după trei ani de blocaj total, instituțiile anticorupție au în guvern un partener corect. 

Care este viitorul lui Cioloș? Multă lume se întreabă dacă acest băiat onest va mai rămâne în țară după ce își va termina mandatul sau va pleca rapid în postul călduț și bine plătit de unde a venit. Enigma se va rezolva după 1 septembrie. Și va fi o mare surpriză! Mare, mare de tot! 

Nota Redacției La acest moment în România nu vorbește nimeni despre acest lucru: Dacian Cioloș este considerat în mediile externe o mare speranță a politicii europene. Vizitele sale de rang foarte înalt în SUA, Canada, Franța și Germania au trecut aproape neobservate în România... Însă toate la timpul lor...

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...