CUTREMUR/Cioloș VA TĂIA ÎN CARNE VIE! Ministerul Sănătății ar putea fi DESFIINȚAT!

Dacian Cioloș a fost îngrozit după ce a primit informări ample de la surse credibile despre dezastrul și sistemul de complicități ucigașe din sistemul de sănătate! A avut reproșuri destul de dure chiar față de șeful SRI Eduard Hellvig iar lui Dâncu i-a interzis ferm să-și vadă de treabă și să nu-și mai bage nasul unde nu-i fierbe oala! Săptămâna aceasta, a dat trei ordine pe marginea scandalului dezinfectanților, și toate trei s-au executat prompt!

Primul l-ar fi trimis luni, prin Ministerul condus de Vasile Dîncu. Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a transmis în teritoriu un ordin prin care cere consiliilor județene și primăriilor să auditeze toate spitalele, clinicile sau alte entități sanitare din subordine care au avut contracte cu Hexi Pharma.

Sursa noastră susține că premierul vrea să vadă cum au fost atribuite contractele către firma incriminată, despre ce sume este vorba și dacă atribuirea s-a făcut sau nu în litera legii. 

Al doilea ordin, dat chiar de Dacian Cioloș, este de cumulare a tuturor datelor relevate de controalele efectuate în ultimii ani. Direcțiile de Sănătate Publică din toată țara au primit miercuri un ordin prin care li se cere să trimită la București toate rezultatele de la toate controalele din ultimii trei ani. E vorba de rapoartele de la cele mari, dar și de rapoartele la controalele lunare făcute în spitale. Cioloș vrea să vadă cu ochii lui toate datele, să vadă unde și cine a acoperit mizeriile, spune sursa noastră!

Dacian Cioloș pare să fi realizat că în țara noastră decidenții nu vor să caute prin spitale ca să vadă ce e în neregulă. Așa că, a cerut ajutor din Marea Britanie. Potrivit sursei noastre, la Ministerul Sănătății s-a primit, miercuri, un document care arată cum se fac controalele în cazul infecțiilor intraspitalicești și ce bacterii și viruși sunt cu adevărat periculoși.

Autoritățile române au aflat, cu ocazia aceasta, că nici în străinătate nu se urmărește compoziția substanțelor dezinfectate, ci doar eficiența lor împotriva: Staphylococcus aureus (stafilococul auriu), Pseudomonas aeruginosa (bacilul piocianic), Salmonella choleraesuis, Mycobacterium bovis (BCG – produse tuberculoza), Clostridium difficile și o serie de viruși. Mai mult, au primit și indicații, de la inspecțiile sanitare engleze, despre cum se acționează în caz că dai peste așa ceva. 

Următorul pas, desființarea Ministerului

După analizarea întregii palete de probleme din sistemul de sănătate, cu prioritate pe spitale, premierul Dacian Cioloș va propune inclusiv schimbarea denumirii ministerului pentru a putea curăți aparatul central de sistemul de complicități cu „furnizorii de moarte albă”. 

Vom reveni cu amănunte


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

5 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

recomandări

Te ia DNA: Ioan Chelaru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan