CUTREMUR/EA este femeia care deţine SECRETELE! Ce se ÎNTÂMPLĂ cu BANII din CONTUL CH5704835064767572000 de la Credit Swiss Elveția?!

CUTREMUR/EA este femeia care deţine SECRETELE! Ce se ÎNTÂMPLĂ cu BANII din CONTUL CH5704835064767572000 de la Credit Swiss Elveția?!

Risc Seismic

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, companie aflată în centrul celui mai mare scandal din sistemul sanitar românesc după ce s-a descoperit că livrează spitalelor dezinfectanţi diluaţi, a „murit” duminică seară. Jurnalistul Cătălin Tolontan relatează pe blogul sau că unica posesoare majoră a secretelor lui Hexi Pharma rămâne Flori Dinu, directorul general al firmei.

În acest moment, unica posesoare majoră a secretelor lui Hexi Pharma, firmă acuzată că a pus la cale o operațiune de diluare a dezinfectanților în peste 300 de spitale și de spălare de bani, rămîne directorul general Flori Dinu, dezvăluie  Tolo.ro .

„De altfel, Flori Dinu era cea care avea la degetul mic toate legăturile cu directorii de spital și cu mogulii sistemului medical. Condrea nu se băga peste contractele din spitale, Florin Dinu le știa”, a spus pentru Gazetă o sursă din Hexi Pharma.

„Florin Dinu era cea participa la licitații și-i coordona pe agenții de vînzări. Prin ei circulau banii veniți din străinătate”, a mai spus sursa.

”Flori Dinu nu era o simplă angajată. Puterea ei în firmă era mult mai mare decît cea a unui director. Ea neagă orice legătură recentă cu fabrica și cu diluarea, dar pe rețetele de acum cîțiva ani apare și semnătura ei”, afirmă oamenii care cunosc afacerea Hexi Pharma.

Dan Condrea își ținea banii în conturi din străinătate. Unul dintre aceste conturi personale este CH5704835064767572000 de la Credit Swiss Elveția.

Contul este deschis din 2008, de cînd a început și afacerea prin firme off-shore din Cipru, țară unde avea alte conturi.

La un moment dat, firmele off-shore le pusese formal pe numele unor angajați, printre care și Flori Dinu, susțin surse din firmă.

Acestea conturi erau, practic, recipientele secrete din care veneau banii pentru mita din sistemul medical din României. „Și tot din aceste conturi mai luau și protectorii lui Condrea”, susține o sursă care-i cunoaște afacerile.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro