CUTREMUR/Flori Dinu VARSĂ TOT! Tolontan: DNA a INTRAT PE FIR! MULȚI n-au DORMIT BINE azi-noapte!

CUTREMUR/Flori Dinu VARSĂ TOT! Tolontan: DNA a INTRAT PE FIR! MULȚI n-au DORMIT BINE azi-noapte!

Flori Dinu, directorul firmei Hexi Pharma, care a fost reţinută aseară pentru 24 de ore, varsă tot! Ea a recunoscut în faţa procurorilor, în timpul audierilor, faptul că ŞTIA că substanţele dezinfectante vândute spitalelor erau diluate. Diluarea era făcută după o reţetă impusă direct de Dan Condrea, dezvăluie Digi24. 

Flori Dinu a fost audiată timp de trei ore vineri seara, înainte de a fi scoasă în cătușe din Parchetul de pe lângă instanța supremă.  Flori Dinu, mâna dreaptă a „răposatului” Dan Condrea, este acuzată de 128 de infracţiuni de înşelăciune, dintre care 99 în formă continuată, şi participare improprie la zădărnicirea combaterii bolilor.

Directorul Hexi Pharma a recunoscut că știa că dezinfectanții sunt diluați, potrivit unei rețete impuse chiar de Dan Condrea, dar cu toate aceasta, testele de eficiență a diluanțelor ieșeau bine. 

Cătălin Tolontan anunţă cutremurul în dosarul Hexi Pharma: DNA a intrat pe fir! Mulţi nu au dormit bine în noaptea asta. Oameni de importanţă din sistemul sanitar din România

Jurnalistul Cătălin Tolontan, cel care a demarat ancheta în cazul dezinfectanţilor, detonează bomba din dosarul Hexi Pharma. Jurnalistul de la Gazeta Sporturilor este convins că DNA-ul urmează să deschidă un dosar important de corupţie în acest caz. 

"Din informaţiile noastre ştim ca DNA a deschis un dosar de corupţie la Hexi Pharma. Dacă procurorii sunt capabili să scoată această informaţie am putea să obţinem ceva ce nu am obţinut în 26 de ani. Ştiam că Flori Dinu va recunoaşte tot. Era sfătuită de mai mult timp să recunoască totul. Era normal să recunoască. Nu e niciun dubiu că dezinfectanţii au fost diluaţi.", a spus Tolontan, conform B1TV. 

Jurnalistul nu s-a oprit aici şi a continuat seria dezvăluirilor. "E vital ca DNA să meargă pe ceea ce spune Flori Dinu. Să se deschidă dosarul de corupţie. Ei s-au turnat între ei, dar DNA trebuie să intervină. Sursele noastre spun că Flori Dinu este omul de legătură cu sistemul sanitar. Mulţi nu au dormit bine în noaptea asta. Oameni de importanţă din sistemul sanitar din România. Lucrurile trebuie să se urnească în direcţia bună în acest caz, spre cea de corupţie.", a încheiat Tolontan.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Sex cu năbădăi în Oltenia! / Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!