CUTREMUR/Ghiță, DENUNȚAT pentru ȘANTAJ la votul de miercuri! Urmează CĂTUȘELE, dobitocule!

CUTREMUR/Ghiță, DENUNȚAT pentru ȘANTAJ la votul de miercuri! Urmează CĂTUȘELE, dobitocule!

Risc Seismic

Un deputat PSD a fost audiat joi de procurorii DNA, în calitate de martor, parlamentarul precizând că miercuri, la votul privind cererile DNA de reţinere şi arestare a lui Sebastian Ghiță, acesta şi-ar fi şantajat colegii deputaţi cu televiziunea România TV pentru a obţine voturi negative, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Întrebat de acuzaţiile e care i le aduce colegul de partid, Sebastian Ghiţă a declarat, la ieşirea de la audieri, că „îmi este interzis să vă ofer orice fel de informaţie. Nu am voie să spun nimic. Procurorul mi-a spus că nu am voie să vorbesc, am scris acele lucruri şi nu am voie să le încalc. Mă simt interzis”.

Procurorii îl cercetează pe Sebastian Ghiţă sub control judiciar pe cauţiune, suma pe care va trebui să o plătească fiind stabilită la 13 milioane de euro. Aceleaşi surse susţin că suma reprezintă 10% din averea parlamentarului, estimată la aproximativ 130 de milioane de euro. 

Aceleaşi surse susţin că la stabilirea cauţiunii s-a avut în vedere gravitatea faptelor, starea materială şi faptul că patru persoane cercetate în acest dosar arestate preventiv.

Măsura a fost luată după ce plenul Camerei Deputaţilor a respins cererile DNA de reţinere şi arestare a parlamentarului.

Sebastian Ghiţă este acuzat de dare de mită, şantaj, două infracţiuni de folosire, în mod direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, cumpărare de influenţă şi conducerea fără permis.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante