CUTREMUR/L-au OMORÂT! Marile SUSPICIUNI! Ghiță se TEME că e URMĂTORUL?

CUTREMUR/L-au OMORÂT! Marile SUSPICIUNI! Ghiță se TEME că e URMĂTORUL?

Risc Seismic

O moarte care convine tuturor a scris, tovărășește, frust, fără ocolișuri, Ion Cristoiu, pe blogul său. De aici trebuie pornit. Și de la a nu crede nimic din ce ne spun așa-zisele autorități. Este evident că avem de-a face, pe față, cu o reglare de conturi în cel mai fără perdea stil mafiot. Între două servicii secrete românești! Surse din SIE au alimentat cu informații declanșarea Scandalului Hexi Pharma, iar SRI a încasat mai bine de o lună. Nervii cuiva au cedat!

Credeți că degeaba a sunat Ghiță disperat la Tolontan? Și, după aceea, a intrat agitat pe la aproape toate televiziunile? Dacă a primit și el un mesaj discret cu: Urmezi! De ce nu vorbește nimeni despre faptul că pe surse se vorbea de mai bine de o săptămână că în cazul Hexi Pharma se pregătește „ceva”? Duminică seara, în prime-time s-a petrecut! Cu nici 24 de ore înainte ca „mortul” să fie chemat din nou la audieri, și eventual reținere, la Parchet!

Semne PREVESTITOARE:

1. De la declanșarea scandalului și până la primele acte procedurale inițiate de procurori au trecut aproape două săptămâni! Semn clar că cineva foarte puternic, cu mare influență, a mișcat lucrurile de așa manieră încât scandalul să fie îngropat. Primele mărturii din interiorul sistemului medical s-au făcut vizibile în spațiul public doar după ce procurorii au început audierile. Alt semn clar că REȚEAUA era bine coordonată de oameni cu „greutate”. Puterea celui care/celor care se află în spatele Hexi Pharma s-a văzut în prestația de învins a fostului ministru al Sănătății. Habar n-avem noi ce presiuni uriașe s-au făcut asupra lui și ce scheleți i-au fost scoși de prin dulap!

2. Retragerea acțiunii de intrare în insolvență este un alt semn al războiului crunt din spatele afacerii Hexi Pharma. Noi credem că aici s-a rupt firul de subordonare dintre Dan Condrea și stăpâni. Omul a cedat nervos. Probabil că de la acel moment, de la începutul săptămânii trecute și până duminică, presiunea pusă asupra lui a fost una de neimaginat și aproape de neîndurat!

3. Ieșirea la rampă a președintelui pentru a lua apărarea SRI este un alt semn extrem care prevestea ceva grav. În zonele bine informate se știe de mult că Florian Coldea este pe făraș. Însă, în mod clar, cei care sunt în spatele Hexi Pharma nu sunt din zona sa de influență. Ne-o spune Ghiță de vreo săptămână! A ieșit și președintele să ne-o spună! Pensionarea, acum, a lui Coldea, ar fi un act de cinism extrem al președintelui! Toată România ar crede că el, Coldea, e asasinul. Și, probabil, cei care au înscenat „accidentul” lui Condrea chiar asta urmăresc!

Întrebări

1. De ce NU a fost ARESTAT PREVENTIV Dan Condrea, tocmai pentru a fi PROTEJAT? 

2. Dan Condrea era urmărit și filat permanent de SRI pe motiv de siguranță națională. Și de organele de filaj ale procuraturii, de-asemenea. Erau SRI-ul și ceilalți de la procuratura pe urmele lui? Bineînțeles că erau...A filmat SRI-ul sau filajul procuraturii incidentul? 

3. Atât Cadavrul cât și Mașina au fost ridicate de la fața locului FOARTE REPEDE! Nu vi se pare DUBIOS?

4. Știm dacă la volan era într-adevăr Dan Condrea? Identitatea a fost confirmată după acte (?), după hainele recunoscute de „soție” și după autoturismul firme Hexi Pharma. Poliția nu a conformat OFICIAL numele decedatului.

5. Cum se face că deabia acum aflăm că femeia cu care trăia Dan Condrea umpluse firma cu RAKEȚI?

6. Cine sunt persoanele care l-au ajutat timp de 20 de ani să aibă în România un monopol uriaș și să încheie peste 12.000 de contracte cu unitați de stat? Cine sunt beneficiarii milioanelor de euro scoși în străinătate de Codrea, în urma contractelor uriașe din România?

+ „Nedumeririle” Sorinei Matei:

1. RTV e singura tv care are imagini de la faţa locului. Imediat.
2. RTV pregătise o emisiune cu oameni lichidaţi, morţi sau something.
3. Inculpatul SRI e primul care sare, as usual, şi cere filme de la filaje SRI ( de unde ştie că au fost filaje, de unde ştie eventuale operaţiuni în desfăşurare, de unde ştie că îl fila SRI) şi nu mai ştiu ce.
Mă scuzaţi, dar e noaptea minţii”, scrie Sorina Matei.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro