CUTREMUR/La Beba Veche se montează CORTURI/28.000 de REFUGIAȚI vor VENI în România!!!/Surse MAI

CUTREMUR/La Beba Veche se montează CORTURI/28.000 de REFUGIAȚI vor VENI în România!!!/Surse MAI

Risc Seismic

UPDATE/Şi la Beba Veche, localitate aflată la graniţa dintre Serbia şi Ungaria, sunt pregătiri intense. Aici nu s-a ridicat încă o tabără, dar au fost aduse forţe suplimentare de poliţie de frontieră.

Potrivit locuitorilor din zonă, în ultima perioadă, poliţiştii de frontieră ar fi prins mai multe persoane care ar fi intrat ilegal în România. Printre aceste persoane s-ar afla şi refugiaţi. 

UPDATE/Digi24 a difuzat, în premieră, imagini cu o tabără de corturi din comuna Lunga, la 60 de kilometri de Timișoara! Corturile sunt amplasate pe un perimetru de 3 kilometri pătrați... Au fost instalate deja peste 150 de corturi militare.

Minciunile lașe cu care ne-au păcălit până acum președintele Klaus Iohannis și cretinii care acum îl pupă în cur pe el, pentru că Ponta pute deja a căcat, se vor întoarce împotriva lor. Ministerul de interne este în alertă SPUN SURSE DIN INTERIOR. Este incredibil că s-a preferat minciuna nesimțită în locul adevărului grav dar necesar! Să nu mai vorbim că în ședința de Guvern de miercuri s-a aprobat angajarea a peste 6000 de jandarmi. Când au fost întrebați mincinoșii care ne conduc au răspuns că e așa, de prevenție. Prevenția mamii lor de mincinoși! 

Mai mult, la Beba Veche, unde la începutul săptămânii au fost prinși primii doi refugiați, pe fâșia unde se întretaie granițele cu Serbia și Ungaria, sub pretextul desfășurării unui exercițiu al MAI se montează deja corturi pentru refugiații care vor da buzna în următoarele zile. Surse din MAI spun că se vorbește despre primirea a 28.000 de refugiați. Că s-au făcut deja demersuri pentru cantitățile de alimente și apă care vor fi scoase de la Rezevele Statului. Și că s-au dat ordine ca toți să fie pregătiți pentru organizarea de licitații pentru suplimentarea aprovizionării.

Dacă vin imigranţii, autorităţile au găsit unde să le facă prima tabără. La niciun kilometru de Triplex Confinium, pe un câmp de lângă fostul sector al Poliţiei de Frontieră de la intrarea în Beba Veche. S-a curăţat terenul, ba chiar s-au montat, de control, şi vreo trei corturi de militari. “După aia le-au demontat. Vedem ce o să fie şi cu imigranţi ăştia”, ne spune un localnic care locuieşte în prima casă de lângă viitoarea tabără, a scris în această după-amiază publicația locală pressalert.ro.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990

5 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele