CUTREMUR/Lui Dragnea i s-au dat DOUĂ SĂPTĂMÂNI să PLECE din FRUNTEA PSD!

CUTREMUR/Lui Dragnea i s-au dat DOUĂ SĂPTĂMÂNI să PLECE din FRUNTEA PSD!

Risc Seismic

Continuă măcelul la vârful PSD. Și se pare că în următoarele două săptămâni vom asista la un adevărat cutremur. Lui Dragnea îi este forțată plecarea din fruntea partidului! Iar faza cu umilirea pe față, când toți au crezut că țărănușul va face infarct de furie după ce i s-a picat rahatul de lege, n-a fost decât unul dintre semnalele că trebuie să ia viteză.

Mai mult, deși a amenințat că va face plângere împotriva conducerii Camerei Deputaților, a mai fost umilit o dată. Și, și mai mult, la numai două zile după ce anunțase cu surle și trâmbițe că PSD va depune moțiune pe sănătate, iar dobitocul de Gâdea s-a și dus la la bieții părinți ai bebelușilor morți, pentru a amplifica subiectul, NU I S-A MAI DAT VOIE S-O DEPUNĂ! Iar Zgonea e ca cintezoiul. Dă cu subînțeles din cap, aprobator, la toate apropourile. Și a confirmat că Dragnea e terminat. Că e ordin de la „ăia de sus”! Ca întotdeauna la PSD, ăla care răspândește zvonul îl și confirmă, pe surse...


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”