CUTREMUR/Marian Căpățână, dezvăluiri INCENDIARE despre CÂȚI BANI AU AJUNS la Băsescu!

CUTREMUR/Marian Căpățână, dezvăluiri INCENDIARE despre CÂȚI BANI AU AJUNS la Băsescu!

Risc Seismic

Complicele lui Mircea Băsescu, Marian Căpățână a spus joi, la Antena 3, că peste jumătate de milion de euro a ajuns la fratele fostului președinte, iar lui i s-a impus o anume variantă pe care să o spună, pentru a evita numele lui Traian Băsescu în acest caz.

Afirmațiile îi aparțin lui Marian Căpățână și au fost spuse într-un interviu pentru Antena 3, joi, înainte ca acesta să se predea. 

”Adevărul este unul singur: toți banii, 600.000 de euro, au ajuns la Mircea Băsescu. 200.000 a depus la bancă, cu 300.000 a plecat la București, eu în spatele lui”, a spus Marian Căpățână, într-un interviu difuzat la Antena 3.

Căpățână mai susține că varianta pe care i-ar fi spus-o fostul avocat al lui Mircea Băsescu să o zică este aceea a împrumutului. 

”Banii au ajuns la Mircea Băsescu. Varianta care mi s-a impus să o declar este că acei bani au fost luați cu împrumut”, mai spune Marian Căpățână.

Mai exact, ”după ce au apărut în presă acele înregistrări, Mircea Băsescu m-a chemat și avocatul lui de atunci m-a forțat, mi-a spus să declar că am luat banii de la familia Bercea ca împrumut, pentru a-i folosi la Aversa”, susține Căpățână. 

”Nu vreau să se afle că a ajuns vreun ban din mâna mea la fratele meu, Traian”, susține Căpățână că i-ar fi spus Mircea Băsescu.

Potrivit lui, se apela la această variantă, pentru a nu se ajunge la numele lui Traian Băsescu. ”Și mi-au garantat că nu voi păți nimic. Și pe urmă m-au arestat”, a continuat complicele lui Mircea Băsescu.

Mai mult, Marian Căpățână dă de înțeles că familia Băsescu nu era la prima ”afacere” de acest gen, cu imixtiuni în justiție. 

”Aceștia oameni nu au vrut binele acestei țări”, a concluzionat Marian Căpățână.

Întrebat de ce a intrat în acest joc, complicele lui Mircea Băsescu a răspuns: ”Eu când am intrat în treaba, am avut un singur scop, să fac comerț cu tehnică militară”.

”Este adevărat tot ce a spus”, a spus Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial.

Mircea Băsescu, fratele fostului președinte Traian Băsescu, a fost condamnat, joi, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă. Marian Căpățână a fost condamnat la trei ani de închisoare  și la plata a 250.000 de euro, în dosarul cu Bercea Mondial.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”