CUTREMUR/Nepoata Jegului a DEPUS la DNA o GEANTĂ cu 400.000 EURO! Procurorii cred că banii sunt ȘPAGA lui Oprea!

CUTREMUR/Nepoata Jegului a DEPUS la DNA o GEANTĂ cu 400.000 EURO! Procurorii cred că banii sunt ȘPAGA lui Oprea!

Risc Seismic

Se complica lucrurile pentru Jegul Oprea! Procurorii vor sa afle acum de unde au aparut cei 400.000 de euro pe care avocata Loredana Radu, nepoata Jegului, i-a predat zilele trecute anchetatorilor. Ea a incercat sa-si dovedeasca nevinovatia spunand ca aceasta afacere intre ea si unchiul ei, legata de un teren pe care procurorii spun ca Ontanu l-a primit mita, este o intelegere de buna credinta. In acest sens a adus cei 400.000 de euro la DNA. 

Insa odata ce suma a fost depusa la banca, procurorii au inceput sa caute originea banilor, despre care banuiesc ca au fost „scosi din joben” pentru a dovedi nevinovatia Loredanei Radu.

Fratele avocatei a fost audiat vineri dimineata la DNA in acest sens. Barbatul, care este ofiter in armata, spune ca e total strain de aceasta afacere.

Iar sora lui sustine ca banii ar fi fost pastrati nu la banca, ci la birou. Este doar o chestiune de management al anchetei până când Jegul o sa fie chemat de către anchetatori sa dea declaratii. Potrivit primelor investigații ale procurorilor, nepoata , avocata Loredana Radu, i-ar fi fost complice lui Neculai Ontanu intr-o afacere cu terenuri in sectorul 2. Pentru ca ar fi pus umarul ilegal la retrocedarea a 83.500 de metri patrati, Ontanu ar fi acceptat doua loturi de 1.500 de metri patrati. Unul ar fi ajuns prin contracte considerate fictive de la avocata Loredana Radu la unchiul ei, Jegul Oprea.

Asa ca avocata a venit la DNA cu o sacosa cu 400.000 de euro, bani pe care spune ca i-ar fi primit de la unchiul sau in contul terenului de pe Barbu Vacarescu. Anchetatorii cred insa ca tranzactiile cu terenul situat pe malul Lacului Tei ar fi de fapt facute doar ca sa mascheze mita care nu ar fi ajuns la Ontanu, ci direct la Oprea. 

Momentan, Jegul nu are nicio calitate in dosar. Nepoata lui este insa acuzata de complicitate la luare de mita. Pentru luare de mita este cercetat edilul sectorului 2, la fel si secretarul consiliului local Toma Sutru, care ar fi primit la randul lui o spaga de 2.000.000 de euro.



Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!