CUTREMUR/Patroni de PRESĂ și ZIARIȘTI, CLIENȚII CURVELOR lui Plahotniuc! Dezvăluiri INCENDIARE

CUTREMUR/Patroni de PRESĂ și ZIARIȘTI, CLIENȚII CURVELOR lui Plahotniuc! Dezvăluiri INCENDIARE

Risc Seismic

Scandalul curvelor livrate de Plahotniuc mahărilor de la București ia amploare! Într-un mod foarte ciudat , amănunte incendiare au fost livrate taman la postul TV al unuia dintre prezumtivii beneficiari ai serviciilor fetițelor din Moldova, Sebastian Ghiță! Sau Ghiță nu mai controlează deja România TV, așa cum se vorbește prin târg? Că prea s-a instalat Băsescu prin studiouri, mai abitir ca la B1TV! Să nu mai vorbim că apariția bruscă a lui Sturza în peisajul media românesc pentru a detona acest subiect nu pare deloc întâmplătoare. Miroase a Servicii de la o poștă. A Serviciile noastre, care mai încearcă să repare, se vede, din stricăciunile provocate de ruși la vârful Moldovei. Și o dau cu manta...

Fostul premier din Republica Moldova, Ion Sturza, a declarat, vineri, pentru România TV că mulţi politicieni români s-au temut să nu fie demascaţi în scandalul de la Chişinău privind damele de companie care le-ar fi fost livrate.

Întrebat dacă ar putea da nume de politicieni români implicaţi în acest scandal, Ion Sturza a declarat că mulţi dintre ei "au transpirat la Bucureşti", de frică să nu fie demascaţi.

"Mulţi nu sunt, dar eu cred că mulţi au transpirat aşa, foarte abundent, la Bucureşti. Dar acesta nu e un lucru pe care îl cunosc doar eu, tot mapamondul îl cunoaşte. Atât de vizibile au fost la Bucureşti chestiile acestea", a declarat fostul premier moldovean pentru România TV. 

Ion Sturza a declarat că mulţi dintre oamenii politici români implicaţi în scandal au devenit cunoscuţi la Chişinău.

"Ia să-i văd pe cei care o să mă încerce pe mine, sa mă conteste. Să-i văd! Numai că ei sunt atât de speriaţi săracii că... De fapt, ei nu sunt speriaţi că am spus-o eu, pentru că ei sunt cunoscuţi pe la Chişinău, s-au vânturat prin cluburile de la Chişinău", a precizat Ion Sturza.

Fostul premier moldovean a precizat că "majoritatea" nu mai sunt la putere. "Timpul le-a arătat integritatea lor, inclusiv cea morală, şi cam au ras-o din gară, dar mai sunt unii care sunt pe la televizor aşa...", a adăugat Ion Sturza pentru România TV.

Ion Sturza a precizat că mulţi diplomaţi români au fost filmaţi în bordelurile din Chişinău. "Eu vreau să vă spun că mafia asta de tip sovietic este foarte ingenioasă la a capta, aşa, la a compromite omul. Păi, ţineti minte că şi diplomaţi români au fost filmaţi prin bordelurile de la Chişinău şi aşa mai departe... Asta e o altă metodă clasică. Şi eu le tot spuneam acestora de la Bucureşti: «Fiţi atenţi când vă duceţi la Chişinău ca să vă bucuraţi de blondele de acolo!» Bine, asta e mai mult o glumă, dar văd ca foarte mulţi s-au speriat... Că multi dintre patronii media au fost acolo, mulţi jurnalişti au explorat cafenelele pe acolo", a dezvăluit Sturza.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 Marele dușman al Armatei României este solda de grad, care produce mai multă discordie între militari decât propaganda rusă

3 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

4 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

5 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina