CUTREMUR/Pleacă Cioloș? Ghinea, MOTIVUL RĂCELII dintre PALATE! Iohannis s-a sucit pe motiv de Antena3!

Sunt nori grei între Palate! Iar Dacian Cioloș i-a transmis președintelui că el nu renunță la numirea lui Cristian Ghinea, pupilul Monicăi Macovei și autorul cărții „Eu votez DNA!”. Și că îi lasă președintelui gestul de a respinge acestă numire de ministru la Fonduri Europene. Ce s-a întâmplat?

Lunea trecută, la întâlnirea obișnuită, premierul Dacian Cioloș i-a explicat președintelui Iohannis situația de la Ministerul Fondurilor Europene și nevoia de a numi în fruntea acestuia a unui om capabil să taie în carne vie și să reziste la presiuni. Că simte că Aura Răducu s-a blocat și e nevoie de un ping. Cioloș i-a spus și cu cine vrea să înlocuiască ministresa. Iar președintele și-a dat acordul și pentru schimbare și pentru numele propus: Cristian Ghinea.

Numai că acum patru zile cineva de la Cotroceni a sifonat informația că Cristian Ghinea, omul Monicăi Macovei, va fi numit în Guvern. Antena3 a luat foc. S-au pus tunurile pe șefii de la PNL. Au zbârnâit telefoanele, s-au ținut lanț întâlnirile de negociere. Clica lui Voiculescu n-a cedat. Au început atacurile la Predoiu. Despre atacurile la Ghinea nici nu mai vorbim, că îi dedică zilnic emisiuni întregi! Iar Iohannis, la apelurile disperate ale Clicii de la PNL, a cedat. Și l-a informat pe Cioloș că ar fi bine pentru toată lumea să nominalizeze pe altcineva. 

Aici s-a rupt filmul. Cioloș, care, v-am mai spus, a mai înghițit niște numiri făcute la solicitările Clicii, a cedat nervos. Și i-a transmis lui Iohannis că el nu schimbă propunerea, să-și asume respingerea. Restul e istorie. Cu declarația lui Iohannis, că nu e mulțumit, cu replica lui Cioloș, că să spună președintele care-i baiu, etc.

Antena3, frate! Asta-i țara în care am ajuns să trăim!

Acest filmuleț a fost difuzat obsesiv la Antena3

 Mai jos sunt capturi cu așa-zise „dezvăluiri” făcute de brokerul fugar Cristian Sima, în fapt un atac la candidatul PNL Cătălin Predoiu...

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Eu rămân, Mafia va pleca! / Vela îl aduce pe Berbeceanu să-i țină spatele după ce a fost amenințat de…

2 Informație / 30 de filiale județene ale Pro România își negociază trecerea la PSD. Tudose: Ponta va rămâne de po…

3 Mafia din MAI, în corzi! Mesajul lui Traian Berbeceanu!

4 ALERTĂ / Firea a băgat Capitala României în faliment? STB a depus garanție la Fisc sediul și parcul de autobuze …

5 Când scapă statul român de porcii plantați de Dragnea în funcții cheie? Citiți și voi ce-a făcut ăsta!

recomandări

Te ia DNA: Catalin Chereches

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!