CUTREMUR/Quintus: ABȚINEREA mea la votul pentru candidatura lui Munteanu a fost ÎMPOTRIVA conducerii PNL

CUTREMUR/Quintus: ABȚINEREA mea la votul pentru candidatura lui Munteanu a fost ÎMPOTRIVA conducerii PNL

Risc Seismic

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a declarat marți că abținerea sa la votul privind validarea lui Marian Munteanu drept candidat la Primăria Capitalei a fost împotriva conducerii partidului.

"Nu m-am abținut în privința alegerii dl Marian Munteanu, pe care îl cunosc și care, după părerea mea, este o legendă a Bucureștiului, ci m-am abținut în privința conducerii partidului din care fac parte, că nu am fost pregătiți pentru șocul de ieri. Am fost luați prin surprindere. S-a găsit soluția aceasta, dar un om politic trebuie întotdeauna să aibă un plan de rezervă și noi nu l-am avut și abținerea a fost în privința mea și a conducerii", a spus Mircea Ionescu-Quintus după ședința BPN al PNL.

El a afimat Marian Munteanu este o variantă bună de candidat.

"Una mai bună ca asta nu se putea găsi", a declarat Quintus.

Ce declarase venerabilul liberal luni seara

Președintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a apreciat luni seară că liberalii trebuie să aibă în continuare propriul candidat la Primăria Capitalei după retragerea lui Ludovic Orban.

"Vreau să vă spun că părerea mea e că PNL nu se poate înjosi într-atât încât să facă apel la alte persoane decât din partidul nostru. Asta ar însemna o slăbiciune pe care partidul nu o are. Eu aşa cred şi sper. Punctul meu de vedere, la care ţin, este că viitorul primar al Bucureştiului trebuie să fie un bucureştean, nu unul care să-şi schimbe identitatea înainte de alegeri; aşa cred că ar fi bine şi aşa e firesc. Orice candidat la sectoare poate fi luat în discuţie", a spus președintele de onoare al PNL luni seara într-o intervenție la Realitatea TV răspunzând unor întrebări.

BPN al PNL l-a validat marți, cu o abținere, pe Marian Munteanu drept candidat la Primăria Capitalei.  AGERPRES

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...