CUTREMUR/SISTEMUL a ÎNVINS! CCR va DEZINCRIMINA abuzul în serviciu!

CUTREMUR/SISTEMUL a ÎNVINS! CCR va DEZINCRIMINA abuzul în serviciu!

Gata, SISTEMUL a învins! Băsescu, Ponta, Vanghelie, Udrea, Tăriceanu, Șova, Hrebenciuc, Oprea și ceilalți penali, împreună cu păpușarii lor, la care nu se va mai ajunge, își vor lua țara înapoi! Și, deși CCR se va pronunţa de-abia pe 24 mai cu privire sesizarea de neconstituţionalitate privind abuzul în serviciu, decizia este cunoscută deja în cele mai înalte cercuri ale SISTEMULUI. DNA va cădea în desuetitudine. Iar presiunea mediatică a TV-urilor lui Ghiță, Voiculescu și Băsescu/Udrea asupra procurorilor DNA va fi și mai mare după 24 mai. Surse bine informate vorbesc chiar despre un atac fățiș la Kovesi și aproape pensionata Lidia Stanciu. Cu dovezi furnizate de gruparea din jurul lui Băsescu.

Direcţia Naţională Anticorupţie are în lucru, în momentul de faţă, 865 de dosare care au ca obiect fraude în achiziţii publice, dintre care, în mare parte, sunt reţinute infracţiuni de abuz în serviciu.

CCR se va pronunţa la data de 24 mai cu privire sesizarea de neconstituţionalitate privind abuzul în serviciu invocată în mai multe dosare penale, între care şi cel al fostei şefe a DIICOT, Alina Bica.

Până la data de 24 mai, CCR va studia şi un raport al Comisiei de la Veneţia pe aceeaşi temă în care se subliniază că legislaţia privind infracţiunea de abuz în serviciu trebuie să fie atent reglementată pentru a nu fi transformată într-o armă politică.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei

5 Șeful armatei SUA / În mod clar, China își construiește capacitatea de a ataca Taiwanul