CUTREMUR/Tolontan, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre VEDETA TV/PESEDISTA Monica Pop!

CUTREMUR/Tolontan, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre VEDETA TV/PESEDISTA Monica Pop!

Directorii de spitale sunt inscaunati si protejati adesea de politicieni. Despre "filiera PSD" a acestei afaceri scriu miercuri jurnalistii Mirela Neag, Razvan Lutac, Marius Margarit si Catalin Tolontan, intr-o noua investigatie publicata pe Tolo.ro. Potrivit investigatiei, Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti din anul 1994 si cel mai longeviv manager de spital din Capitala, a ajuns sa cedeze un spatiu al spitalului public unei firme unde a fost angajata timp de patru ani. Investigatia jurnalistica arata si ca Monica Pop a mintit in momentul izbucnirii scandalului Hexi Pharma, cand a spus ca "noi nu avem substante din astea".

Spitalul de Oftalmologie a avut in ultimii 3 ani mai multe contracte de incredintare directa, in valoarea totala de aproximativ 15.000 de euro, cu Hexi Pharma. Spitalul a cumparat POLYODINE, substanta pe care testele Guvernului si ale Parchetului General au identificat-o ca fiind diluata cu 30%.

In momentul izbucnirii scandalului Hexi Pharma, Monica Pop a spus "Noi nu avem substante din astea!", dar potrivit Tolo.ro, a mintit.

Monica Pop a fost numita la conducerea Spitalului de Oftalmologie in anul 1994. cu sprijinul parlamentarului PSD Florian Popa, care s-a numit membru in CA la spital si seful Comisiei de concurs.

Directorul Pop a inchiriat firmei Monona, care vinde mancare, dar si cristaline pentru bolnavi, un spatiu in spital si a prelungit contractul de patru ori de atunci.

In schimb, firma a angajat-o cu contract de munca in anul 2007, dezvaluie Tolo.ro. Timp de patru ani, Monica Pop a fost si director al spitalului de stat si angajatul firmei careia ii inchiriase spatiul.

De asemenea, firma respectiva se angajeaza prin contractul cu spitalul sa vanda mai scump pacientilor si mai ieftin angajatilor spitalului.

Continuarea pe Tolo.ro .


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO „Cernobîlul zburător”, gata de lansare / Putin va fi ucis de generali dacă dă ordinul

3 ULTIMA ORĂ Doi bătrâni din București, de 90 și 89 de ani, soț și soție, s-au aruncat de la etajul 7 al blocului în care locuiau

4 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…

5 Cum au descoperit serviciile secrete „cârtița” rușilor din guvernul Ucrainei