CUTREMUR/Uite cine a DAT ORDINUL de EVACUARE la Haznaua3! A fost OFIȚER SRI 8 ani!

CUTREMUR/Uite cine a DAT ORDINUL de EVACUARE la Haznaua3! A fost OFIȚER SRI 8 ani!

Risc Seismic

UPDATE/Diaconu, fostul sef ANAF, a dispus evacuarea Antenei 3 si popriri pe datoriile pe care Mihai Gadea si Daniel Constantin le au fata de Dan Voiculescu. 

Gelu Diaconu, fostul sef al ANAF, a dispus emiterea unei somatii de evacuare a Antenei 3 si a celorlalte firme care au sediul in cladirile confiscate de la Dan Voiculescu, precum si instituirea de popriri pe conturile lui Mihai Gadea, Daniel Constantin, Camelia si Corina Voiculescu - toti avand datorii la Dan Voiculescu. Decizia a fost luata intr-o sedinta a conducerii Fiscului din 8 februarie, potrivit unui document consultat de HotNews.ro.

O alta decizie luata de conducerea ANAF vizeaza cererea catre companiile de utilitati de intrerupere a furnizarii serviciilor pana la incheierea de contracte cu noul proprietar, adica statul roman.

UPDATE Comunicatul ANAF: Notificarea de evacuare s-a realizat în vederea punerii în executare a sentinţei definitive din august 2014

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a transmis un comunicat în care arată că notificarea de evacuare s-a realizat în vederea punerii în executare a sentinţei penale din septembrie 2009, rămasă definitivă prin decizia penală din august 2014. Astfel, termenul pe care îl au la dispoziţie televiziunile Antena 1 şi Antena 3 este de 5 zile lucrătoare de la data notificării.

„Direcţia generală regională a Finanţelor Publice Bucureşti, în calitate de organ de valorificare împuternicit conform prevederilor O.G. nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român-proprietar al imobilelorce au fost confiscate şi trecute în proprietatea privată a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentinţe judecătoresti, a notificat astăzi, 15.02.2016, în scopul evacuării, persoanele juridice care ocupau imobilele anterior menţionate.

Notificarea de evacuare s-a realizat în vederea punerii în executare a sentinţei penale nr. 701/26.09.2013, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 888/A/08.08.2014, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a II-a Penală. Termenul pe care îl au la dispoziţie persoanele notificate este de 5 zile lucrătoare de la data notificării, aşa cum este reglementat la art. 1039 din legea nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, cu modificările ulterioare“, se arată în comunicatul ANAF. 

Finantele au publicat CV-ul noului sef al Fiscului: Acesta a activat 8 ani ca ofiter SRI. Potrivit CV-ului noului sef al ANAF, Daniel Diaconescu, publicat luni de Finante, acesta are 8 ani de experienta in SRI, ca ofiter in cadrul Directiei de combatere a criminalitatii transfrontaliere. Principalele sale activitati si responsabilitati vizau domeniul prevenirii si combaterii criminalitatii economico- financiaredar si in zona prevenirii si combaterii coruptiei. 

Diaconescu si-a inceput activitatea ca cercetator la SC Automobile Dacia SA, unde a lucrat intre 2005 si 2006, dupa care a fost recrutat de SRI. De la SRI s-a mutat la Guvern, unde s-a ocupat de coordonarea Autoritatii Nationale de Control in domeniul financiar vamal, dupa care, din 2005 pana in 2009, a fost director al Directiei de culegere si analiza de date de la Departamentul de lupta Antifrauda din cadrul cancelariei primului ministru Calin Popescu Tariceanu. Principalele activitati si responsabilitati in aceasta functie au fost managementul activitatii de colectare a datelor si informatiilor necesare combaterii fraudarii asistentei financiare comunitare.

In perioadele mai-decembrie 2007 si mai-decembrie 2009, a mai fost consilier personal in Ministerul Justitiei., iar din decembrie 2009 pana in prezent, il regasim in Agentia Nationala de Administrare Fiscala ca director general al Directiei generale de informatii fiscale.

Daniel Diaconescu este absolvent al Universitatii Pitesti, Facultatea de Inginerie. In 1996, a obtinut un masterat la aceeasi institutie de invatamant. Are studii post universitare in administratie publica, la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative. A mai absolvit Institutul National de Administratie si Colegiul National de Aparare.

A preluat ca interimar conducerea ANAF, pe 12 februarie 2016, in urma scandalului in urma caruia fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, a fost nevoit sa plece.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...