Cyrus Mistry, fostul președinte al grupului indian Tata, a murit într-un accident rutier

Cyrus Mistry, fostul președinte al grupului indian Tata, a murit într-un accident rutier

Cyrus Mistry, fostul președinte al conglomeratului indian Tata, a murit într-un accident rutier, a anunțat duminică un înalt oficial al poliției din Mumbai, citat de Reuters.

Cyrus Mistry alaturi de Justin TrudeauFoto: Indranil Mukherjee / AFP / Profimedia Images

Omul de afaceri indian avea 54 de ani.

El se afla într-un autoturism Mercedes, iar în mașină mai erau șoferul și o altă persoană. Cele două persoane care se aflau în mașină cu Cyrus Mistry au fost rănite, fiind duse la spital.

Un înalt oficial al poliției din Mumbai a declarat că mașina în care se afla Mistry a lovit un separator, iar omul de afaceri a murit la locul accidentului.

Mai mulți politicieni și importanți oameni de afaceri din India au transmis mesaje de condoleanțe, pe rețelele sociale.

„Sunt întristat să aflu despre decesulfostului președinte al companiei Tata Sons, Cyrus Mistry Ji, într-un accident rutier în apropiere de Palghar, Maharashtra”, a scris pe Twitter Nitin Gadkari, ministrul transporturilor rutiere din India.

Mistry a fost înlăturat din funcția de președinte al Tata Sons în octombrie 2016, după ce compania i-a criticat performanța, fapt ce a generat o lungă dispută juridică, transșată de instanța supremă din India în favoarea grupului.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante