Da, ce vedeți nu e fake...

Da, ce vedeți nu e fake...

Robert Turcescu a publicat pe contul lui de Facebook o serie de fotografii de la cununia lui George Simion, unde apare alături de Mirel Palada, Victor Ciutacu, și Dan Diaconescu.Fotografiile au fost realizate la resortul de lux Forest Retreat $ Spa, unde o noapte de cazare costă 700 de lei.

Cine sunt protagoniștii din fotografie:

George Simion este liderul partidului extremist AUR.

Mirel Palada a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare și la plata unor daune morale de 5.000 de euro după ce l-a lovit cu pumnii pe Mihai Goţiu în pauza unei emisiuni tv, în 2017.

Victor Ciutacu are o emisiune la postul înființat de Sebastian Ghiță RTV, acuzat de unele voci de tabloidizare excesivă.

Robert Turcescu, ziarist dar și fost deputat din partea PMP, a stârnit stupoare în 2014 când, într-o emisiune la B1 TV, a declarat că a fost ofițer acoperit, cu gradul de locotenent colonel.

Dan Diaconescu, ziarist care a deținut postul de televiziune OTV, a fost condamnat în 2015 la cinci ani și lase luni de închisoare pentru șantajarea unui primar.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...