Dă-i, madam, un șut în cur! Ministresa Justiției zice că i-a cerut DEMISIA șefului de la Penitenciare și ăla a zis PAS!

Dă-i, madam, un șut în cur! Ministresa Justiției zice că i-a cerut DEMISIA șefului de la Penitenciare și ăla a zis PAS!

Dă-i, madam, un șut în cur! Ministresa Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, joi dimineata, ca i-a cerut demisia sefului Administratiei Penitenciarelor, Catalin Claudiu Bejan, "de acum o luna", insa acesta "spune ca nu intelege sa isi dea demisia". Raluca Pruna a explicat ca seful Administratiei Penitenciarelor a fost evaluat de fostul ministru al Justitiei cu calificativul "exceptional", in timp ce ea il considera foarte slab si i-a cerut demisia. Raluca Pruna a salutat faptul ca "Am pus capat acestei hemoragii de lucrari stiintifice in inchisoare", dupa ce Guvernul a suspendat miercuri prevederea de care profitau detinutii "scriitori", si spune ca suspendarea aplicarii are, in acest moment, "acelasi efect" cu o eventuala abrogare.

"Eu am finalizat evaluarea sefului ANP. Accept ca am gresit, pentru ca m-am grabit. Pot sa va spun ca predecesorul meu a considerat ca, pana in noiembrie, activitatea la ANP a fost exceptionala. S-a dat calificativul exceptional, e irelevant ce spun eu. I-am cerut demisia de acum o luna si domnul spune ca nu intelege sa isi dea demisia", a declarat joi dimineata Raluca Pruna.

Ministrul Justitiei discuta, joi, cu membrii CSM, dupa demisia procurorului general Tiberiu Nitu.

Ea a declarat, in legatura cu viitorul procuror general, ca acesta "trebuie sa aiba 10 ani vechime, sa fie integru si sa aiba activitate manageriala".



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...