„Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!” / Noua avocată a tânărului șofer drogat, vedetă pe TikTok

„Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!” / Noua avocată a tânărului șofer drogat, vedetă pe TikTok

Noua avocată a drogatului, vedetă TikTok. Sorina Ionela Stoica este noua avocată a lui Vlad Pascu, tânărul arestat după ce a condus drogat și a ucis doi studenți în Vama Veche. Aceasta este vedetă pe TikTok, scrie defapt.ro .

Noua avocată a drogatului, vedetă TikTok

Prima avocată a tânărului șofer drogat era Luminița Popescu, avocata PSD Constanța și sora subprefectului din același județ, Marilena Dragnea.

În prima sa apariție publică în calitate de apărătoare a lui Vlad Pascu, Luminița Popescu a spus presei foarte multe neadevăruri despre tânărul șofer drogat care a ucis doi pietoni la 2 Mai.

Între timp, Popescu a dispărut din peisaj și a apărut Stoica. Aceasta a stat în fața jurnaliștilor timp de opt minute, vineri, la ieșirea de la Poliție, dar fără să ofere vreun răspuns la întrebările acestora, conform stirileprotv.ro .

Aceeași sursă mai notează că, pe rețelele de socializare, Sorina Stoica atrage atenția cu postări foarte dezinhibate. Avocata apare cântând versurile unei piese de la B.U.G Mafia: „Dacă știi, fură tu cum știi. Dacă poți, frate, să bei, atunci bea tu pentru toți! Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat