Dacă NICI ĂSTA nu e un ARTICOL SCRIS PE BANI RUSEȘTI noi îl mâncăm!

Dacă NICI ĂSTA nu e un ARTICOL SCRIS PE BANI RUSEȘTI noi îl mâncăm!

Discuția despre câți din presa românescă scriu pe bani rusești este veche și încâlcită. Vă prezentăm mai jos un exemplu atât de evident încât te ia de gât și-ți dă și-un cap în gură. El a fost publicat în publicația online NapocaNews  și este semnat de Ionuț Țene. Unul care a fost invitat la PRU și-l susține pe acest site pe Vodă-Floc, președintele acestei oficine de iubit Rusia. 

***  Război real cu Rusia? NATO pregătește România de un conflict major!

Inevitabilul zguduitor se apropie? România e pregătită de NATO pentru a deveni teritoriu pentru un viitor război cu Rusia. Poporul român pare un cobai de încercare a SUA în caz de conflict cu Putin. Atunci când provoci trebuie să te aștepți la o reacție dură. E o vorbă cunoscută pentru români: ”când semeni vânt culegi furtună”. Cine a obligat România să ridice din 2003 scutul antirachetă de la Deveselu fără să ne amenințe nimeni. Nu am fost obligați să aducem trupe SUA și NATO în România. Țara noastră este implicată în proiectul NATO de îngrădire a Rusiei fără să fi fost prealabil amenințată de Moscova.De ani de zile NATO și SUA duce o politică de provocare a Rusiei în care e implicată și România prin politicienii subordonați intereselor Ambasadei SUA la București și prin controlul serviciilor secrete românești de către CIA și alte servicii occidentale.

România e băgată de NATO la înaintare împotriva Rusiei, iar reacția Moscovei nu s-a lăsat așteptată. Sigur nu vor fi bombardate orașele New York și Chicago de către ruși, ci obiective militare și civile românești, lucru care pot transforma orașele noastre în ruine, doar ca să fim pe placul politicii ofensive a NATO. Vladimir Putin a declarat vineri seara la Atena că România și Polonia ar putea fi în colimatorul forțelor balisitice ruse, pentru ca găzduiesc elemente ale scutului american antirachetă, pe care Moscova îl consideră o amenințare la adresa securității naționale.Putin a reiterat că Moscova va adopta contramăsuri împotriva scutului antirachetă și a reamintit faptul că Washingtonul a ignorat aceste avertismente. ”Dacă ieri oamenii din acele zone din România pur și simplu nu știau ce inseamnă să fii în bătaia rachetelor, astăzi suntem forțați să luam anumite măsuri pentru a ne asigura securitatea”, a spus Vladimir Putin la conferința de presă la care a participat alături de premierul grec Alexis Tsipras. ”La fel va fi și cu Polonia”, a spus Putin.

România și poporul român vor să trăiască în pace, dar NATO vrea să ne arunce în război. Nu vor muri americani, ci români într-un viitor război. Opacitatea și ignoranța clasei noastre politice față de pericolul rusesc nu cred că mai are similitudine în nicio țară europeană. Cu bună știință liderii politici de la București participă la provocările NATO la adresa Rusiei, de parcă ar fi marionetele unei subcolonii africane cu capitala la București.

E trist că presa mainstream aflată pe statele de plată a ambasadelor occidentale, multinaționalelor și a serviciilor secrete participă la acest joc periculos care poate arunca România în război prin susținerea propagandei de război deși până s-a construit scutul de la Deveselu nu am fost amenințați de Moscova. Bucovina de nord și Bugeacul sunt ocupate de Ucraina, aliat NATO, nu de Rusia. Cel mai virulent propagandist al americanilor e Traian Băsescu, un fel de pudel al Washington-ului care în 10 ani a transformat România într-un stat semi-interlop care și-a pierdut independența și controlat de o parte a serviciilor secrete care au devenit mai periculoase ca Securitatea comunistă. Pe vremea lui Ceaușescu, cel puțin serviciile secrete erau controlate de PCR, astăzi nu sunt controlate de absolut nimeni impunând afaceri care ucid români de genul Hexi Pharma. Românii trebuie să fie lucizi ca să nu cadă în capcana propagandei de război americane, pentru că nu America, ci posibil România să fie tărâm de război distrugător.

Ca ziarist sunt lucid și e de datoria mea morală să atrag atenția că un război va distruge România. Să fim lucizi SUA nu a fost în stare să câștige în Vietnam, Irak, Afghanistan și să distrugă Statul Islamic, cum să bată puternica armată a Rusiei? E clar că în caz de război cu Rusia teritoriul României se poate transforma în praf și cenușă pentru interesele unor mari puteri și producători de armament, care își testează armele ca în Orientul Mijlociu.

Eu nu vreau ca Brașovul, Iașiul, Clujul sau Bucureștiul să devină niște ruine ca Alep, Palmyra sau Mosul! Românii trebuie să fie raționali și patrioți, să iasă în stradă și să spună Nu războiului și provocărilor, indiferent că vin de la Washington sau Moscova.Să nu-i lăsăm să transforme România într-o nouă Sirie. Ionuț Țene




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale