„Dacă nu mai ai ce face, scoți sânii. Trebuie să inventeze tot timpul ceva”/Dana Budeanu, atacuri fără milă la Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu

„Dacă nu mai ai ce face, scoți sânii. Trebuie să inventeze tot timpul ceva”/Dana Budeanu, atacuri fără milă la Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu

Dana Budeanu, atacuri fără milă la Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu. Nu mai este un secret faptul că Adelina Pestrițu a trecut recent printr-o operație de eliminare a implantului mamar. Vestea a stârnit numeroase reacții, astfel că inclusiv Dana Budeanu nu s-a putut abține de la comentarii. Iată ce spune despre gestul ei, dar și despre vedetele din România în general. Nici pe Bianca Drăgușanu nu a scăpat-o din vizor.

Dana Budeanu este fără doar și poate una dintre cele mai sonore voci din România, indiferent despre ce subiect vorbim. Este la zi cu orice noutate și observă totul din umbră, astfel că de cele mai multe ori nu poate să nu comenteze diferite aspecte, chiar dacă vorbim de persoane publice, politică, război sau ceea ce trăim de zi cu zi.

Recent, invitată în cadrul unei emisiuni, Dana Budeanu a fost întrebată ce părere are despre vedetele care în urmă cu mulți ani au epatat cu operațiile de implant mamar și au dat o „modă' în acest sens, iar acum schimbă trendul revenind la sânii mici și naturali. Bineînțeles, exemplele discuției sunt chiar Adelina Pestrițu, fiindcă recent și-a scos implantul mamar, și Bianca Drăgușanu care a spus că vrea să revină la o formă mai mică a sânilor.

Știi, noi bărbații, animale de pradă, porci, de mici copii am visat la femei cu sânii mari, o mulțime de femei s-au pătimit. De exemplu sunt acum femei care și-au pus silicoane apoi și le scot. Adică, bagi silicoane și apoi ai o revelație. Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu au anunțat că mai taie din ele, că le micșorează, Adelina le scoate și Bianca a zis că a regretat, iar acum le micșorează și te întreb de ce au luat această decizie', a întrebat-o Victor Ciutacu pe Dana Budeanu.

Fără a ezita vreun moment, Dana Budeanu a spus în primul rând că din punct de vedere al sănătății este bine să fie schimbate. Totuși, replicile ei vis-a-vis de acest subiect nu s-au oprit aici. Aceasta consideră că multe vedete de la noi ar face aceste lucruri doar pentru a ține primele pagini ale ziarelor și pentru a câștiga bani, fără a nominaliza însă, ci a vorbit la general.

„Se întâmplă la același doctor? Dacă pornesc 10 deodată și se duc la același doctor înseamnă ceva. E bine pentru sănătate să le schimbi la 10 ani, nu e bine să stai 20 de ani cu ele.

E plastic, nu? Dacă nu e fenta cu același doctor, a doua fentă este că trebuie să existe știri. E o știre, să vedem cum și le-a pus, cât de mici sunt, o să povestească, cum s-a recuperat, ce exerciții trebuie să facă, cum îți revii, etc, 60.000 de euro. Simplu', a spus Dana Budeanu la România TV.

Dana Budeanu este de părere că toate vedetele de la noi trăiesc pentru ochii publicului

Nu, nu doar că a spus că multe dintre vedete vor să epateze prin viața lor privată și personală, ci este de părere că acestea ar face orice doar pentru a fi mereu pe buzele fanilor și a lansa un nou trend, de pe urma căruia să câștige atât bani, cât și faimă.

„Toate aceste vedete trăiesc tot în ochii publicului, dacă nu mai ai ce face, scoți sânii și pun alții. Mă rad în cap, mă fac blondă, ele trebuie să inventeze tot timpul ceva. Eu asta cred, eu nu am auzit că e o modă. Este un subiect care ține aceste vedete în prim plan. Fanele se duc și fac și ele același lucru, există multe vedete în străinătate.„, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu: „Știi cât ar da vedetele de la noi să țină un show pentru public?'

Dana Budeanu nu s-a rezumat doar la Bianca Drăgușanu, Adelina Pestrițu sau vedetele de la noi din țară, ci a dat-o drept exemplu și pe Kim Kardashian. A explicat că s-a mărit și divorțat 'pe bandă rulantă' doar pentru a face bani. Mai mult decât atât, e de părere că multe vedetele din România ar scoate sume mari de bani pentru a avea o emisiune pentru public, așa cum se procedează în America.

„Se mărită și divorțează pe bandă rulantă ca să facă bani, vorbim de Kardashian. Tu știi cât ar da vedetele de la noi să țină un show pentru public? Pentru că noi nu suntem în America. Și pentru că industria nu este dezvoltată într-o astfel de manieră.„, a mai spus Dana Budeanu despre vedete.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”