„Dacă nu vrei să te comenteze lumea, nu te afișa doamnă”/Dispută în online după ce Deea Maxer și-a „expus” noul iubit

„Dacă nu vrei să te comenteze lumea, nu te afișa doamnă”/Dispută în online după ce Deea Maxer și-a „expus” noul iubit

Deea Maxer a postat noi imagini în mediul online cu iubitul mai tânăr decât ea și a stârnit un val de critici. Ce i-au reproșat internauții și la ce decizie a recurs Deea după ce a citit comentariile răutăcioșilor.

Deea Maxer s-a afișat cu noul iubit pe rețelele de socializare, însă fanii nu văd cu ochi buni apropierea dintre ea și iubitul mai tinerel. Fosta soție a lui Dinu Maxer este îndrăgostită până peste cap de Robert Drilea și nu se sfiește să recunoască asta.

De 1 mai, cei doi au fost într-o mică escapadă la mare, acolo unde s-au și fotografiat în cele mai tandre ipostaze. Imaginile au fost postate pe social media de Deea Maxer, aceasta dorind să împărtășească bucuria din viața ei cu cei care o urmăresc. Însă postările ei au născut controverse, astfel că, Deea a decis să închidă comentariile de la postarea în care se afișează mândră alături de iubitul ei.

Val de critici după ce Deea Maxer s-a afișat cu iubitul în mediul online. Ce i-au spus internauții

Deea Maxer nu l-a ținut ascuns prea mult pe iubitul ei, astfel că unii internauți cred că vedeta ar fi fost într-o nouă relație chiar înainte de divorț. Alții pe de altă parte, au criticat-o pentru că este cu un bărbat mai mic decât ea. Așa cum era de așteptat, nici Deea nu a stat cu mâinile în sân și a răspuns unor comentarii negative.

„Era clar că exista altcineva în viața ei. Dinu a tot încercat să o scoată, să zică că nu a fost motivul acesta, dar până la urmă totul se află”, a fost comentariul unei fane, iar Deea i-a răspuns imediat: „Sunteți ghicitoare în cafea? Incredibil cum unii dintre voi presupun lucruri din viața unor oameni de care nu au habar. Alina, trăiește-ți viața și las-o pe a mea în seama mea”.

„Dacă nu vrei să te comenteze lumea, nu te afișa doamnă”, a fost comentariul altei internaute.

„Dacă online-ul permite să mă afișez cu viața publică sau profesională asta nu înseamnă că dumneavoastră vi se permite să comentați/speculați/jigniți. Regula celor 7 ani de acasă se aplică oriunde. Când îți bagi nasul în viețile oamenilor și îți dai cu părerea fiind răutăcios, cum se numește? Avea mamaie o vorbă, însă tot din respect, n-o scriu”, a fost răspunsul scris de Deea Maxer.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria