Daea, despre cum a circulat prin Bucureşti: Sunt învăţat cu patinajul; ştiu cum să mă feresc şi de groapă şi de alunecuş

Daea, despre cum a circulat prin Bucureşti: Sunt învăţat cu patinajul; ştiu cum să mă feresc şi de groapă şi de alunecuş

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, susţine că a circulat "bine" zilele acestea prin Bucureşti, pentru că "toată viaţa mea am fost pe câmp şi ştiu cum să mă feresc şi de groapă şi de alunecuş".

"Eu circul bine în Bucureşti, pentru că sunt învăţat cu patinajul. Toată viaţa mea am fost pe câmp şi ştiu cum să mă feresc şi de groapă şi de alunecuş, altfel nu ajungeam la anii ăştia. Ai grijă şi tu!", i-a răspuns ministrul Agriculturii unei jurnaliste, care l-a întrebat cum a circulat zilele acestea în Bucureşti, dar în special miercuri, pentru că a fost zăpadă.

De asemenea, ministrul a afirmat că Bucureştiul este o capitală frumoasă a Ţării Româneşti, "atât de frumoasă încât nu merită să vezi dacă există o groapă", în contextul în care a fost întrebat dacă îl vede ca pe un oraş cu gropi.

"Bucureşti este o capitală frumoasă a Ţării Româneşti pe care trebuie să o respectăm, să o curăţim, să o prezentăm. E atât de frumoasă, încât nu merită să vezi dacă există o groapă", a venit replica ministrului.

Conferinţa de presă susţinută miercuri de Petre Daea, care a durat aproape două ore, şi în care ministrul a anunţat că stă la dispoziţia jurnaliştilor pentru întrebări "cât vreţi, am răbdare să dau răspuns la toate întrebările, nu e limitat numărul de întrebări, cum de altfel nu e limitat nici timpul", s-a încheiat într-o notă primăvăratică.

Ministrul a oferit personal câte un iris şi un mărţişor, pur tradiţional, fiecărei jurnaliste prezente la conferinţă, pentru a mai încălzi puţin atmosfera rece de afară. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...