Dalida, însărcinată pentru a treia oară

Dalida, însărcinată pentru a treia oară

Ecaderina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, a anunțat că este însărcinată a treia oară! Aceasta a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii emoționante, cu întreaga familie.

​Ecaterina Ladin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta a devenit cunoscută datorită rolului pe care îl interpretează în Las Fierbinți: Dalida, iar de-a lungul anilor și-a creat o comunitate care o apreciază și care o susține indiferent de situație, scrie protv.ro .

Actrița nu doar că are succes din punct de vedere profesional, ci se bucură și de iubirea necondiționată a familiei sale. Ecaterina Ladin este căsătorită cu Laurențiu Ladin, alături de care are doi copii absolut superbi și, conform ultimei sale postări de pe Instagram, îl așteaptă pe al treilea.

Recent, Ecaterina Ladin a anunțat pe rețelele de socializare că este gravidă a treia oară. Vedeta a postat o serie de imagini în care apare cu burtica de gravidă.

După ce a postat fotografiile, fanii și apropiații vedetei s-au întrecut în felicitări:

„Sarcină ușoară!” // „Bebe nr. 3” // „Felicitări!”, „După doi băieți, așteptăm și o fetiță”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ecaterina Ladin.

Sursă foto: Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?