Dallas: Atacatorul ucis de forțele de ordine voia să omoare polițiști albi (poliție)

Dallas: Atacatorul ucis de forțele de ordine voia să omoare polițiști albi (poliție)

Unul dintre bărbații care a participat la atacul armat soldat cu moartea a cinci polițiști în Dallas voia să ucidă albi, a anunțat vineri șeful poliției locale, precizând că acest suspect nu este afiliat niciunui grup, relatează AFP.

* Un suspect implicat în focurile de armă din Dallas s-ar fi împușcat

Acest bărbat, izolat într-o clădire, a fost ucis de forțele de ordine cu ajutorul unui robot telecomandat care purta o bombă, a precizat șeful poliției.

'Suspectul a spus că voia să omoare albi, în special polițiști albi', a declarat David Brown, referindu-se la declarațiile făcute de acesta în timpul negocierilor cu polițiștii.

'Fractura' între polițiști și cetățeni trebuie să înceteze, a spus șeful poliției din Dallas după atacul coordonat din noaptea de joi spre vineri soldat cu moartea a cinci polițiști care a fost declanșat în timpul unei manifestații de comemorare a americanilor de culoare uciși de polițiști în SUA.

'Nu există cuvinte pentru a descrie atrocitatea care ne-a lovit orașul. Tot ce știu este că trebuie să înceteze această fractură între polițiști și cetățeni', a declarat șeful poliției în cadrul unei conferințe de presă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale