Dâmboviţa: Incendiul de la Mănăstirea Nucet a fost stins; nu a fost nimeni rănit

Dâmboviţa: Incendiul de la Mănăstirea Nucet a fost stins; nu a fost nimeni rănit

Incendiul de la Mănăstirea Nucet din judeţul Dâmboviţa a fost stins, nu a fost nicio persoană rănită şi au ars acoperişurile de la mai multe chilii, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

"Incendiul de la Mănăstirea Nucet a fost lichidat, se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative. Se acţionează pentru decopertarea acoperişului şi verificarea spaţiilor în vederea identificării eventualelor focare ascunse. În interiorul mănăstirii, la momentul izbucnirii incendiului se aflau cinci măicuţe care s-au autoevacuat. Nu erau alte persoane în spaţiile destinate pentru cazare", a transmis ISU Dâmboviţa în cursul nopţii de luni spre marţi.

Pompierii au anunţat că prin intervenţia rapidă au salvat din calea flăcărilor paraclisul mănăstirii, construit din lemn. Acesta se afla lipit de chiliile mănăstirii.

În momentul sosirii primelor echipaje de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul chiliilor pe o suprafaţă de circa 500 de metri pătraţi.

La faţa locului au acţionat şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două ambulanţe şi un echipaj SMURD. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /