Dâmboviţa: Percheziţii la persoane bănuite de operaţiuni cu droguri de risc; patru persoane - arestate

Dâmboviţa: Percheziţii la persoane bănuite de operaţiuni cu droguri de risc; patru persoane - arestate

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Dâmboviţa, sub coordonarea DIICOT, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de operaţiuni cu droguri de risc, în urma acţiunii patru bărbaţi fiind arestaţi preventiv, informează IGPR într-un comunicat remis, luni, AGERPRES.

Percheziţiile au fost făcute în Dâmboviţa, Ilfov şi în Bucureşti.

''La data de 18 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, cu sprijinul Serviciului de Ordine Publică, sub coordonarea DIICOT - BT Dâmboviţa, au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Ilfov, precum şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de risc'', a precizat sursa citată.

Conform acesteia, faptele au fost comise în perioada februarie-iulie 2018.

''La percheziţii, au fost descoperite şi ridicate 410 grame de cannabis, 4 cântare electronice de precizie, mai multe recipiente şi folii de staniol cu resturi vegetale, 8 telefoane mobile şi 2.640 de lei'', a precizat IGPR.

În urma probatoriului administrat, pe numele a patru bărbaţi, Tribunalul Dâmboviţa a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Cei în cauză au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, a mai precizat sursa citată.

La activitate au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică Dâmboviţa, Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi Ploieşti, poliţişti de la Serviciul de Combatere Criminalităţii Organizate Buzău, precum şi jandarmi. AGERPRES/(A-autor: Cornelia Dumitru, editor: Diana Dumitru, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale