Dâmboviţa: Percheziţii la persoane suspectate că vindeau droguri către elevi din Bucureşti şi Târgovişte

Dâmboviţa: Percheziţii la persoane suspectate că vindeau droguri către elevi din Bucureşti şi Târgovişte

Procurorii şi poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Dâmboviţa au efectuat, joi, şapte percheziţii la persoane suspectate că vindeau droguri către elevi din Târgovişte şi Bucureşti.

Conform unui comunicat al DIICOT transmis AGERPRES, descinderile au fost efectuate în Bucureşti, şapte persoane fiind duse la audieri.

"În cauză s-a stabilit faptul că, pe raza municipiului Târgovişte, mai multe persoane desfăşoară activităţi infracţionale din sfera traficului de droguri de risc, comercializând cannabis către elevi ce urmează cursurile şcolare ale diverselor unităţi de învăţământ de pe raza municipiilor Bucureşti şi Târgovişte. În urma percheziţiilor, au fost ridicate 7 telefoane mobile, 2 recipiente ce conţineau resturi de materie vegetală şi un plic susceptibil a conţine mai multe seminţe dintr-o plantă toxică cu puternic efect halucinogen", precizează sursa citată.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul General al Poliţie Române, investigaţiile în cauză au vizat un bărbat din Bucureşti bănuit de comercializarea de droguri de risc şi de mare risc care ar avea legături cu alte şase persoane tot din Capitală.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti şi BCCO Ploieşti şi a jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. AGERPRES/ (AS- autor: Cornelia Dumitru, editor: Anamaria Constantin, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?