Dan Alexe a luat foc după ce a aflat că Nicolicea și C.Ștefănescu vor să-i bage pe români la pușcărie pentru insultă și calomnie la adresa PSD!

Dan Alexe a luat foc după ce a aflat că Nicolicea și C.Ștefănescu vor să-i bage pe români la pușcărie pentru insultă și calomnie la adresa PSD!

Dan Alexe a luat foc după ce a aflat că Nicolicea și C.Ștefănescu vor să-i bage pe români la pușcărie pentru insultă și calomnie la adresa PSD! Citiți mai jos ce descriere i-a făcut lui Dragnea reputatul jurnalist și scriitor.

Textul integral publicat de Dan Alexe:

„Codrin Ștefănescu și Eugen Nicolicea și Tudorel Toader vor să bage poporetul la închisoare pentru "insultă și calomnie” pe FB. Și “denigrarea țării”, ei și PSD-ul fiind adică țara.

Carevasăzică hoții și corupții sunt scoși din pușcării prin amnistie și grațiere, iar cine-i numește hoți și corupți va merge în locul lor.

Aștia cred că Facebook și internetul în general se împart pe țări. Îi și văd venind după mine în Belgia pe baza unei legi românești a denigrării, atunci când eu am să scriu că sunt hoți și corupți iar Dragnea e doar un coțcar provincial malefic, cu mustață de actor porno din anii 1970 și apetență pentru secretare vulgare.

În mintea lor e ca în Coreea de Nord, unde când stai la un hotel pentru străini și dictezi un email la recepție (singura modalitate de acces la internet) recepționista te întreabă, bătând adresa destinatarului, pentru ce țară e destinat…

Cam asta înțeleg PSD-ul și recepționistele nord-coreene din Internet, că se poate pedepsi defalcat pe țări.”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rusia, o nouă „victorie” / Un MiG-31 echipat cu o rachetă hipersonică Kinzhal s-a prăbușit la decolare în Crimeea

2 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

3 Lui Băsescu i-a fost tăiat microfonul în Parlamentul European după ce a început să enumere premieri din UE care s-au pus în slujba lui Putin

4 Adevărul crud din Rusia, dezvăluit de Nezavisimaya Gazeta: Mobilizarea generală pentru război „zguduie barca stabilității”, „crește anxietatea în soci…

5 ULTIMA ORĂ DNA a reținut un comisar-șef și un avocat renumit, fost șef al Brigăzii Rutiere a Capitalei