Dan Andronic și Marius Marcovici au contestat măsura prelungirii controlului judiciar

Dan Andronic și Marius Marcovici au contestat măsura prelungirii controlului judiciar

Dan Andronic și Marius Marcovici, cercetați în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa, au fost audiați luni la Curtea de Apel Brașov, după ce au făcut contestație la măsura de prelungire cu încă 60 de zile a controlului judiciar începând din 8 februarie. Instanța a rămas în pronunțare.

În același dosar mai sunt cercetați Remus Truică, Prințul Paul și avocatul Bogdan Roșu pentru care Curtea de Apel Brașov a prelungit în 2 februarie 2016 măsura arestului la domiciliu cu încă 30 de zile.

Remus Truică și avocatul Bogdan Roșu se află în arest la domiciliu din 11 decembrie 2015, iar Prințul Paul din 12 decembrie 2015. Potrivit DNA, Remus Truică este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani, dare de mită și complicitate la abuz în serviciu. Prințul Paul a fost pus sub acuzare pentru cumpărare de influență, spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu.

Procurorii susțin că, din noiembrie 2006, Remus Truică, avocatul Bogdan Roșu și alte persoane au constituit un grup infracțional care a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate nelegal de Prințul Paul. Ulterior, la acest grup au aderat și Dan Andronic, Marius Marcovici și Lucian Mateescu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 VIDEO Ultimul mesaj al lui Viorel Cataramă?

4 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

5 Soţia a fost violată în grup, iar soţul a fost bătut crunt / Coşmarul unui cuplu spaniol care călătorea în India