Dan Barna îl propune pe deputatul Cătălin Drulă în funcţia de comisar european pentru Transporturi

Dan Barna îl propune pe deputatul Cătălin Drulă în funcţia de comisar european pentru Transporturi

Preşedintele USR, Dan Barna, îl propune pe deputatul Cătălin Drulă pentru postul de de comisar european pentru Transporturi, precizând că, dacă va ajunge să deţină această demnitate, Drulă va fi "o pierdere pentru partid, dar un câştig pentru România".

"Am o propunere pentru Guvernul României. Una care să ne salveze de jena pe care o simţim cu toţii astăzi, când propunerea PSD pentru postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsă. Vă propun să numim un om care se pricepe. Un om cu un CV ireproşabil, care a demonstrat de-a lungul timpului, de nenumărate ori, preocupare şi pricepere la infrastructura de transport. Mă gândesc la deputatul Cătălin Drulă, căruia, în această seară, i-am propus să accepte să îi înaintez public numele pentru această funcţie", scrie Barna pe Facebook.

El afirmă că Drulă a fost activist proinfrastructură "înainte de a fi politician, înainte de a fi userist" şi "şi-a petrecut mii de ore studiind proiecte de autostrăzi, comparând, scriind analize, organizând campanii publice pentru o administrare eficientă a banilor publici destinaţi infrastructurii rutiere".

Dan Barna adaugă că, dacă Drulă va ajunge comisar european, va înceta să mai fie membru de partid.

"Va fi doar încă un român de care putem fi mândri. Va fi o pierdere pentru mine şi pentru partid, dar e un câştig pentru România", consideră liderul USR. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

2 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf