Dan Barna: PSD îşi încheie mandatul aşa cum l-a început, în ruşine

Dan Barna: PSD îşi încheie mandatul aşa cum l-a început, în ruşine

Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă că "Partidul Social Democrat se zbate să scape de inevitabil, căderea Guvernului Dăncilă, recurgând la tertipuri jalnice" şi că îşi va încheia "mandatul aşa cum l-a început, în ruşine".

"Era Dragnea începea cu un abuz - OUG 13, o ordonanţă de atac împotriva justiţiei, adoptată noaptea, pe ascuns, de primul guvern PSD. Şi îl încheie cu un abuz împotriva regulilor, recurgând la manevre în stil Iordache. Florin Iordache era de altfel pe la butoane şi în ianuarie 2017, aşa cum e şi azi. Ce s-au gândit ei? Să programeze sâmbătă sau duminică votul pentru moţiunea deja depusă şi cu semnături cât să treacă dacă se transformă în vot. Speră că poate-poate nu vor veni la vot toţi semnatarii. Pentru USR nu e o problemă, vom fi toţi acolo", a scris Dan Barna, marţi seară, pe Facebook.

El îi transmite prim-ministrului că nu va scăpa de demitere.

"Dar nu vor scăpa de data asta! Viorica Dăncilă, nu veţi scăpa de demitere!", susţine Barna.

Moţiunea de cenzură iniţiată de Opoziţie la adresa Guvernului Dăncilă a fost depusă marţi în Parlament .

Liderii Opoziţiei au criticat convocarea Birourilor permanente imediat după depunerea moţiunii de cenzură şi intenţia ca plenul Parlamentului să se reunească la ora 19,00, liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, afirmând că este "un abuz şi infracţionalitate cu premeditare".

Însă, şedinţa Birourilor permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului a fost suspendată din lipsă de cvorum .

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a anunţat că, în aceste condiţii, nu a putut fi stabilit calendarul dezbaterii moţiunii de cenzură. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…