Dan Barna: Raportul GRECO nu este o taină la dispoziţia Guvernului

Preşedintele USR, Dan Barna, consideră că cetăţenii români ''merită'' să fie informaţi despre realităţile prezentate în raportul GRECO şi, în acest sens, a cerut Guvernului să facă public acest document.

"Este un raport despre care ştim pe surse că e semnificativ defavorabil pentru ceea ce înseamnă modul de legiferare în România. Sunt câteva solicitări şi câteva observaţii de care ar trebui ţinut cont în contextul MCV. Ştim şi recomandările pe care deocamdată într-o mică măsură le-am respectat şi din această perspectivă eu consider că România şi cetăţenii români merită să fie informaţi despre realitatea acestui raport, pentru că nu e un raport pentru uz personal al doamnei Dăncilă, este un raport care arată unde ne aflăm noi acum ca ţară", a declarat sâmbătă liderul USR.

În opinia sa, raportul GRECO "nu face decât să pună degetul şi să pună steguleţe pe acele măsuri necesare şi din această perspectivă e important ca el să fie cunoscut".

"Raportul nu este o taină la dispoziţia Guvernului, este o situaţie reală în care se află România şi e important ca toţi cetăţenii şi toate forţele politice să aibă acces la aceste informaţii. România ar trebui să înceapă să lipească oalele sparte, pe care timp de trei ani de zile, Iordache, Nicolicea şi Liviu Dragnea le-au făcut legislaţiei din justiţie", a spus liderul USR. AGERPRES/(A - autor: Florentina Ştefănescu, editor: Cătălina Matei, editor online: Gabriela Badea) 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Asta e de DNA! Citiți de unde vine bogăția Liei Savonea! Ea e cea care l-a salvat pe Vântu!

2 S-o salte procurorii, că n-are imunitate! Dăncilă, denunțată de Dragnea pentru fraudă cu bani europeni! Acest …

3 VIDEO Domeniul „Mama sunt eu” / Așa ne-a furat PSD, pe față, rânjind în batjocură!

4 Pinochio s-a întors! Ponta a cerut 3 ministere la negocierile cu Orban! Cel mai important: Apărarea!

5 Priviți, oameni buni! Da, Dăncilă este încălțată de o biată sclavă de pe plantațiile PSD! Vaca asta s-o crede …

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate