Dan Barna, spitalizat după ce a fost acroșat pe o trecere de pietoni

Dan Barna, spitalizat după ce a fost acroșat pe o trecere de pietoni

Fostul președinte USR, Dan Barna, a fost implicat, vineri, 31 martie, într-un accident rutier.

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Arhitect Ion Mincu și bulevardul Ion Mihalache din Capitală.

”La data de 31 martie a.c., în jurul orei 19:10, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în zona Bd-ului Ion Mihalache, au observat că o persoana de sex bărbătesc care traversa drumul public pe o trotinetă electrică, la intersecţia cu str. Arh. Ion Mincu, ar fi fost acroşată de un autovehicul aflat în mişcare. În acest context, poliţiştii rutieri au identificat persoanele implicate în eveniment, iar persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări, refuzând totodată transportul la spital”, a transmis Brigada Rutieră, potrivit News.ro.

Şoferul şi bărbatul aflat pe trotineta electrică au fost îndrumaţi conform prevederilor legale.

”Ulterior, în jurul orei 20:55, Brigada Rutieră a fost sesizată de Spitalul Floreasca despre faptul că, la aceasta unitate sanitară, s-a prezentat o persoană care a afirmat că, în jurul orei 19:10, a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a suferit vătămări corporale, acordându-i-se îngrijiri medicale. La spital, precum şi la faţa locului, s-au deplasat poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea efectuării cercetărilor şi pentru a stabili condiţiile şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie”, a precizat sursa citată.

Barna a fost, mai târziu, spitalizat.

”Pentru că au apărut mai multe informații pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală.

Mulțumesc medicilor de la spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus.

Mulțumesc, de asemenea, polițiștilor de la brigada rutieră pentru profesionalism și promptitudine”, a precizat Barna într-o postare pe Facebook.

Barna nu a precizat dacă se deplasa cu o trotinetă electrică.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale