Dan Condurache joacă în „Clanul“. Actorul e total transformat în rolul interlopului Afganu FOTO

Dan Condurache joacă în „Clanul“. Actorul e total transformat în rolul interlopului Afganu FOTO

Duminică, de la 20.00, la Pro TV continuă povestea din serialul momentului , care îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură.

Dan Condurache, apariție în serialul Clanul FOTO Pro TV

Tudor va lua o decizie care îi va pune în pericol atât acoperirea din clan, cât și misiunea dată de Costoiu, iar cei din brigadă vor începe să-și pună întrebări serioase despre sinceritatea comisarului. Bebe va avea și el o întâlnire neașteptată atunci când Afganu, personaj interpretat de actorul Dan Condurache, îi va trece pragul casei. Cum vor evolua lucrurile, aflăm într-un nou episod.

„Minciuna e religie pentru ăștia, Tudor. Cum ai putut să fii atât de prost? Poate că este momentul să te retragi, Tudor! Nu are rost să te mai întorci acolo, acoperirea ta este complet compromisă“, îi va spune Costoiu lui Tudor, care a compromis o misiune.

Planurile celor din brigada de poliție sunt sabotate, așa că toți devin suspicioși. „Costoiu e cârtița lui Măcelaru. De asta ne lovim de el de fiecare dată când facem ceva pe cont pe propriu. Mare minune dacă nu i se adresează cu Tătuțu“, le spune Patricia colegilor săi.

David va fi cel care va ridica cele mai multe semne de întrebare: „Voi știți că Măcelaru a fost informatorul lui Costoiu prin anii `90, nu? Putem să zicem că Bebe a ajuns să preia controlul traficului de droguri din București pe prostia lui Costoiu, putem să zicem că l-a pus Costoiu cu mâna lui în frunte“.

Mai e și varianta în care Tudor Achim e cârtița lui Costoiu. La asta v-ați gândit?“, spune un alt personaj. Cine este cel mai aproape de adevăr, vom afla într-un nou episod „Clanul“, duminică, de la 20.00. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe Voyo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”