Dan Diaconescu: Am confirmat excluderea unor parlamentari PP-DD și am reconfirmat anumite poziții

Dan Diaconescu: Am confirmat excluderea unor parlamentari PP-DD și am reconfirmat anumite poziții

Președintele fondator al PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat, vineri, că în cadrul ședinței Comitetului Executiv a fost confirmată excluderea unor parlamentari din partid și, de asemenea, a fost reconfirmată poziția formațiunii, ''așezarea pe eșichierul politic''.

Totodată, el a pledat pentru un guvern de uniune națională.

''Am confirmat excluderea unor parlamentari PP-DD și am reconfirmat anumite poziții. Încercăm să transmitem un mesaj de unitate pentru crearea următoarelor liste (...) sperăm și noi la alegeri parlamentare anticipate. (...) Preferăm să pierdem un grup parlamentar și să câștigăm încrederea cât mai multor români. Noi dorim ca în România să se facă lucruri bune, nu dorim să se certe ciocoii între ei. (...) Nu contează numărul parlamentarilor, ci calitatea. Sunt 63 de oameni pe care noi i-am pus pe liste. La moțiune vor vota 63 de oameni care au câștigat cu Dan Diaconescu'', a spus Dan Diaconescu, adăugând că în cadrul ședinței a fost discutată și situația celor plecați din partid și care doresc să se întoarcă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

4 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

5 Așa o fi?