Dan Diaconescu, declarații din arestul la domiciliu: „Nu există niciun fel de probe!“

Dan Diaconescu, declarații din arestul la domiciliu: „Nu există niciun fel de probe!“

Fostul patron al OTV, aflat acum în arest la domiciliu, a făcut o serie de declarații. El a spus că se așteaptă la revocarea măsurii, deoarece nu există niciun fel de probe împotriva lui. Dan Diaconescu este acuzat că a întreținut relații sexuale cu minore și de prostituție infantilă.

Dan Diaconescu FOTO INQUAM Photos

El le-a transmis jurnaliștilor că „nu există nimic din ce vi s-a spus”, cu privire la acuzațiile ce i se aduc, scrie observatornews.ro.

Diaconescu susţine că a aflat că i s-a ridicat mai devreme interdicţia de a profesa ca ziarist şi de a face politică.

După ce a fost plasat în arest la domiciliu, Dan Diaconescu a fost vizitat de către reprezentanţi ai Poliţiei, conform procedurilor legale. Acela a fost momentul în care a profitat și a ieşit la poarta casei sale din Capitală, unde a aşteptat vizita poliţiştilor, şi a discutat cu jurnaliştii.

A fost „șantajat”

Jurnaliștii l-au întrebat dacă aşteaptă să fie eliberat.Normal, nu există niciun fel de probe!”, a rspuns fostul realizator de televiziune. „Am aflat doar că mi s-a ridicat interdicţia mult mai devreme şi că voi avea voie să fac presă şi politică mult mai devreme”, a spus Diaconescu. De asemenea, întrebat dacă a fost şantajat. „Din păcate, da”, a răspuns el.

Judecătoria Constanţa a respins, vineri, propunerea Parchetului Judecătoriei Constanţa de arestare preventivă a lui Dan Diaconescu pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată. El a fost plasat în arest la domiciliu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...